Moravcová a Štoudková ukázaly sexy tělíčka

Redakce

Potřebují tyto dvě výstavní tělíčka podstupovat procedury na hubnutí? Moderátorka a herečka Nikol Moravcová a II. česká vicemiss Michaela Štoudková pravidelně tráví čas na klinice krásy, kam chodí na neinvazivní liposukci a rázovou vlnu.

Jsou mladé, krásné a známé. Populární fashion blogerky jsou stále na očích a tak se o svůj vzhled pečlivě starají. Holky v rozhovoru práskly, jak na sobě pracují.

„Kromě pravidelného sportování – jóga, kolo, brusle – docházím na kliniku krásy, kde mi pomáhají zdokonalovat moji postavu díky moderním neinvazivním procedurám. 1x za 14dní zajdu na rázovou vlnu, která vypíná stehna, a lymfatické kalhoty. Přes zimu jsem ještě využívala laserovou depilaci, abych byla ready na léto,“ řekla Nikol.

Michaela je vyznavačkou letních sportů. „Jím zdravě a miluji běh, což je moje nejčastější aktivita hlavně  na jaře a v létě. Na kliniku chodím ráda na různé procedury, hlavně radiofrekvenci, která vyhlazuje a zpevňuje pokožku. Je to ideální doplnění sportu,“ svěřila se Štoudková.

„Po 3 letech, co působíme na české blogerské scéně, si uvědomujeme zodpovědnost, jakou máme vůči čtenářkám a tak nás to vlastně udržuje v neustálém kontrolování toho, co jíme, co vyfotíme na Instagramu… Zkoušíme rády novinky ve zdravé výživě, ale přiznám se, že si často i zahřešíme. Většinou tak 1x za den něčím sladkým, kalorickým, ale pravidelně cvičíme, takže se to hned spálí,“  myslí si Moravcová.

 „Nedávno jsem se po 4 letém vztahu rozešla a tak mám mnohem víc času na sebe. Založila jsem navíc nový cestovní projekt, takže dost cestuju a nechystám se ještě usadit,“ prozradila Nikol.

A co Míša Štoudková? „Zadaná už nejsem od začátku roku, ale mediálně svůj stav řešit nechci, nikdy se to nevyplatilo. Děti mám ráda a těším se na ty své. Vše má svůj čas,“uzavřela misska.

Co o vaší sexuální aktivitě říká vaše oblíbené jídlo?

České Youtuberky, které jsou samy a bohaté