Musíte mít: 7 nezbytných doplňků na pláž ať do Bulharska, nebo na Jadran, či jinam na dovču

Redakce

Léto a doba dovolených se nezadržitelně blíží. Co si letos pobyt u moře zpříjemnit novou zábavou s novým gadgetem? Záleží jen na velikosti vaší peněženky a chuti podnikat něco jiného než obvykle.

  1. Ninja šnorchlovací maska. Umožní dýchat pod vodou, jako kdybyste byli na hladině. Je vyrobena za asistence pěkně vyspělé technologie a voda do masky nepronikne, ani když je zcela ponořena.
  2. Terénní elektrické kolo. Skvělé je na něm, že se neboří do písku, takže je ideální na pláž. Má silný elektromotor a speciální design pneumatik. Do sklepa nemusí ani na zimu, poněvadž si dokážete představit, jak to zvládá na sněhu a dalších nezpevněných povrchách. Na nabití ujede přes třicet kiláků. Cena je ovšem taky daleko přes třicet tisíc korun.
  3. Dvojpůlitr. Sen každého pivaře je tu. Natočíte si pivo a pijete rovnou dvě. Patentovaný půlitr přelévá tekutinu mezi oběma. Ovšemže je možné si natočit  i icetea nebo jiný osvěžující nápoj.
  4. GoFish kamera. Jak název napovídá, připevníte ji na vlasec a sledujete rybaření z úplně nepoznané perspektivy. Zachytí vodní svět na 150 metrů, se zvukem (jako kdyby ryby mluvily) a i v noci za stížených světelných podmínek.
  5. Podvodní mořský skútr. James Bond ho má v každém druhém filmu a teď ho můžete mít i vy.
  6. Piknikový bag s vozíkem. Vypadá trochu jako golfový bag, ale nenechte se zmást. Je v něm veškerá výbava a úložné místo pro piknik pro čtyři osoby. Luxusní papání!
  7. Melounový stan. Není z melounu, nýbrž tak vypadá. Svoji čerstvostí se stane hitem v každém kempu a vy s ním. Kromě spánku si v něm můžete dopřát třeba meloun.

4 nejlepší aplikace pro cestovatele: Kterou vyzkoušíte?

6 originálních gadgetů do domácnosti, se kterými váš byt nabere na ceně