Musíte vidět! Kanoista Martin Fuksa nás pozval do koupelny

Redakce

Tohle video ukazuje běžný tréninkový den mistra světa v rychlostní kanoistice. Na pár chvil s ním můžete být v koupelně, v posilovně i na kanoji.

Mistr světa v rychlostní kanoistice miluje hip hop a hudba neodmyslitelně patří k jeho životu. „Baví mě rap, jak ho dělá třeba Drake, Kanye West, Rytmus nebo staří dobří Machine Gun Kelly. Žádný trénink si nedovedu představit bez muziky, která mě nakopne, a proto poslouchám Youradio,“ prozrazuje Martin.

Stahuj Youradio pro tvůj chytrý mobil zde!

Hudební aplikace Youradio ho proto doprovází po celý den. Ráno při vstávání, na tréninku, v autě a někdy i na kanoi.

Martin Fuksa si na Youradiu vytvořil svůj osobní playlist lajkováním jednotlivých songů, stejně jako to můžete udělat vy! V osobní náladě #mojeHity mu tak hrají jen songy, které má rád!

Inspirujte se jeho oblíbenou muzikou, kterou Youradio nabízí v další hudební VIP náladě.

Martin Fuksa je po Jakubu Kohákovi, Zdeňku Pohlreichovi, zpěvačce Lenny nebo členech kapely Skyline další známou osobností, která má na Youradiu svou hudební VIP náladu. Youradio je česká hudební aplikace, která díky unikátní technologii od společnosti DataBreakers pozná během krátkého užívání posluchačův vkus a dokáže mu doporučit hudbu, která se mu bude líbit.

Youradio je aplikace pro chytré telefony s operačním systémem Android a iOS, která kombinuje prvky rádia – tedy velmi jednoduché ovládání, a prvky katalogu – tedy možnost výběru interpretů a složení vlastních mixů. Kromě desetitisíců skladeb, z nichž si může každý sestavit svůj playlist, aplikace obsahuje i několik desítek „vyladěných“ hudebních nálad podle hudebních žánrů nebo pro různé příležitosti jako například běhání, party, večeře s přáteli a podobně, u nichž stačí jen stisknout Play.

Rozhovor s manželkou Řezníka: Nejvíc mě na něm štve, že smrká do ručníků

Manželský kvíz: Jak dobře se navzájem znají Řezník a jeho žena?