Na co je internet? Pět důvodů, proč na webu nebojovat

matoush

Na internetu se nám rozpoutává válka. Válka mezi piráty a tvůrci obsahu, mezi komunitou a vládou. Nejvyšší čas, aby Šrumec vybral ty nejzábavnější písně o webu, co jich jen internet nabízí.

Co by to bylo za článek o písničkách o internetu bez nejnovějšího hitu LuŠtěLy. Během tří minut v něm uslyšíme názvy asi třiceti nejznámějších webů (včetně Koule – děkujeme uctivě) a potom se dozvíme, že holky ze spaní kopou a že se jim pedofilové nemají koukat na profil. To nám nějak nejde do hlavy.

Těžko říct, kde by byl dnes internet nebýt Googlu. Asi tam, kde světová pop music bez Michaela Jacksona. A teď si tyto fenomény spojte. Co vám vyleze?

Internet dává vyniknout různým figurkám. Hrdinkou české blogosféry je už dávno Dominika Myslivcová. Tato dívenka se kromě vztahové poradny a tvorby fotorománů zabývá i hudbou. My vám ukážeme video, na kterém pouze hostuje, i tak je to ale výživné. Zdravíme Lady Gaga.

Facebooku se týká i další píseň. Představte si, že dívka, kterou milujete, si na Facebooku změní stav na zadaná. Pláčete? Hrdina OMG, rapper The Streets, téměř plakal. Dokud si nevšiml, že mu zároveň poslala notifikaci, že je ve vztahu s ním. Happy end, americký sen, však to znáte.

Máte pocit, že internet je potřeba omezit? Nevíte, k čemu že vlastně je? Jako relevantní odpověď na tuto otázku se nabízí hitovka od australských Avenue Q. Bez něj by náš svět možná neznal Luštělu, Dominiku Myslivcovou ani další poklady. Ale! Nezapomínejme, proč vlastně internet vznikl!