Na Kaspersky Internet Security si jen tak nějaký vir nepřijde


Na internetu jsou kromě nás denně miliony dalších lidí. Všichni stahujeme data, prohlížíme obrázky, posloucháme hudbu, hrajeme hry, chatujeme – a zároveň tak vystavujeme počítač riziku nákazy virem. Ten může v lepším případě computer zpomalit, v horším úplně vyřadit z provozu. Aby se to nestalo, je dobré, když počítač vybavíte dobrým antivirovým programem.

Kaspersky Internet SecurityJedním z kvalitních „antiviráků“ je například Kaspersky Internet Security. Jaké jsou jeho výhody? Snadno ho nainstalujete a počítač díky němu ochráníte před virem z internetu nebo z flasky či cédéček. Velmi dobře ochrání i při chatování přes skype či ICQ, ale i během stahování muziky nebo filmů či obrázků.
Pokud máte mladšího sourozence nebo děti, Kaspersky Internet Security vám pomůže ochránit i je. Stačí ho jednoduše nastavit tak, aby blokoval padání spamů do jejich e-mailové schránky, nebo aby zabránil zobrazování nevhodných stránek. Umožňuje také rodičům nastavit „počítačový čas“ –  tedy omezenou dobu, kterou mohou děti po zadání hesla strávit u monitoru.

Co ještě umí?
Kaspersky Internet Security má oproti konkurenci i tu výhodu, že své databáze aktualizuje každou hodinu. V praxi to znamená, že jakmile se objeví na internetu nová virová hrozba, anitivirus je ihned aktualizován a vy tak na řešení nemusíte čekat hodiny nebo celé dny.
S instalací tohoto antivirového programu máte navíc za jednu cenu i ochranu proti spyware a malware, což jsou programy, které mohou špehovat, zpomalovat nebo blokovat váš počítač, sledovat hesla či připravovat „zadní vrátka“ pro útok. Další výhodou Kaspersky Internet Security je specializace na podporu internetového bankovnictví. Jakékoliv programy ke sledování toho, co píšete na klávesnici nebo co se zobrazuje na obrazovce monitoru, tak nemají šanci.

Kaspersky Internet Security si můžete koupit v obchodních řetězcích Okay. Když k němu přihodíte balíček DVD značky TDK, dostanete 30 % slevu.