Na koncertě Lady Gaga se protestovalo proti homosexualitě

matoush

Jedni ji milují, ale třeba bulvár po ní docela plive. Lady Gaga prostě dokáže vyvolat emoce. Teď se stal její koncert pro změnu záminkou pro demonstraci. Proč? A co na to Gaga? To vám prozradí dnešní Šrumec v šoubizu.

pollLady Gaga si od začátku důsledně pěstuje image provokativní holky. Nosí kuriózní oblečení, v jejích klipech jde o život (no dobře, o život ne, ale o počestnost ano) a spory se dlouho vedly i o její sexualitě. Možná právě proto si ji oblíbili homosexuálové, čímž se zároveň stala terčem bojovníků proti gayům a lesbičkám.
Nedávno se před jejím koncertem v St. Louis dokonce shromáždila skupina protestujících proti lásce stejného pohlaví. Kromě aktivistů s homofobními výkřiky se k demostraci připojily i ženy, které si myslí, že je Gaga nemorální. Někteří z protestujících dokonce začali přímo útočit na fandy čekající na zpěvaččin koncert. Co na to Gaga?
Nejprve přes Twitter fandy od přímé konfrontace zrazovala a prosila je, aby si „těch nenávistných kriminálníků“ nevšímali. Později pak vydala dlouhé prohlášení, ve kterém se všech svých fanoušků zastala a doporučila jim, aby podobným aktivistům nikdy nevěnovali žádnou energii. My doufáme, že listopadový pražský koncert zůstane takového vzrušení ušetřen.

Paris Hilton zatčena – opět!
O tom, že je hotelová dědička Paris Hilton na cestách po Evropě, jsme vás informovali minulý týden (Paris Hilton ukázala své soukromé letadlo). Dlouho se tenhle výlet obešel bez skandálů, jak se ale zdá, Paris je zpátky tak, jak ji známe.
Podle agentury AFP byla slavná blondýna zatčena na letišti na Korsice, protože měla ve svém příručním zavazadle marihuanu. Poté, co se zjistilo, že se jedná o méně než jeden gram, byla propuštěna. Že se vám to zdá povědomé? Máte pravdu, před pouhými dvěma týdny se naprosto stejná scéna odehrála na letišti v JAR.

Lady Gaga a Bad Romance – klip, který až do minulého víkendu vedl neoficiální YouTube žebříček počtu shlédnutí. Nyní video předhonil klip Baby od Justina Biebera.

Témata: