Na louce nebo v bazénu? 5 sexuálních poloh, které si užijete hlavně v létě

Redakce

Léto přímo vybízí k outdoorovým sexuálním hrátkám. Aby vás při nich nikdo nenačapal nebo aby se vám něco nestalo, musíte u nich ale trochu přemýšlet. Tady je pár tipů na ideální sexuální polohy podle venkovního místa, kde je děláte.

  • V bazénu: Ponorka nebo nebo Raft
    Záleží na tom, v jakém bazénu jste. Pokud je to typ s širokými kamennými schody, využijte toho, že voda nadnáší a zkuste Ponorku. Při ní se muž posadí na schody jako na židli, ženu si posadí na klín a ta se následně zakloní a horní polovinu těla nechává jen tak plovat těsně nad hladinou. Raft se dá využít v mělkém bazénu a spočívá v tom, že se žena položí horní polovinou těla na nafukovací lehátko a muž si ji vezme zezadu.
  • Na louce: Lotosový květ
    Na louce jste docela na očích, takže to potřebujete dělat nenápadně. Nejlepší je lotosový květ, při němž se žena posadí na muže a navzájem se obejmou nohama. Pokud bude mít dáma šaty, nikdo z dálky ani nepozná, že to děláte, vypadá to totiž jako normální líbačka.
  • Ve křoví: Misionář
    Pod slečnu položte deku nebo alespoň mikinu a vrhněte se na klasiku, pánové. Ve křoví je třeba držet se co nejvíce u země a případné škrábance od větviček takto galantně schytáte vy. A kdyby vám tam někdo nakukoval, svou dámu rychle zvládnete zakrýt svým tělem. Ideál.
  • V převlékací kabince: Vestoje zezadu
    Jak taky jinak než na stojáka, že? Žena se zapře rukama o zeď před sebou, lehce vyšpulí zadek a jde se na věc. Moc ale nedivočte – pamatujte, že zrovna převlékací kabinky nejsou vzorem nejstabilnější budovy na světě.
  • Na fesťáku (ve stanu): Obrácené rodeo
    Když si to chcete rozdat na festivalu, stan se přímo nabízí. Nejlepší variantou je ležící muž a na něm sedící žena. A pokud máte malý stan, pak žena sedící obráceně a v mírném předklonu, opřená o ruce. 

8 sexuálních poloh v autě, ze kterých budete hotoví během několika minut

Bacha na ně: Tyto dvě oblíbené sexuální praktiky vás můžou zmrzačit