Na náplavce budou řádit zombíci

Redakce

Léto se blíží a spolu s ním i zombie apokalypsa, která se tentokrát nevyhne ani pražské náplavce. Pokud se chcete zchladit a pocítit mrazivé zmrtvýchvstání na vlastní kůži, vyrazte v podvečer 31. května na Zombie party na tajemnou loď (A)void Floating Gallery. Kromě večera plného nečekaných zvratů a skvělé hudby zažijte mimo jiné netradiční kaskadérskou show s obživlými zombíky.

Nevšední Zombie party si pro vás připravila televizní stanice AMC k příležitosti červnové celosvětové premiéry 3. řady úspěšného seriálu Fear the Walking Dead. Návštěvníkům ztuhne krev v žilách v průběhu večera hned několikrát, např. při pohledu na dechberoucí vystoupení kaskadérů, kteří se rozhodně nebudou bát o svůj (ani váš) život. O hudební prožitek se postará populární vokální skupina Acapella Megafon. Čtyři zpěváci z Brna zazpívají popové nebo rockové písně ve vokálních úpravách, při jejichž poslechu živí tančí a zesnulí vstávají z mrtvých.  

Sledujte nejnovější aktuality ohledně programu akce na facebookové události Zombie apokalypsa na náplavce.

Každý příchozí si během večera musí svůj život těžce vybojovat a vymanit se ze spárů zombíků, kteří podobně jako v seriálu lační po vašem čerstvém mase a mají neskonalou chuť šířit svůj zombie vir dál mezi nenakažené. Ale nebojte se, zombíka odeženete dobrou náladou, a tak si svůj drahocenný život před nebezpečnou infekcí uchráníte. Nebo ho můžete oklamat svou vizáží. Znetvořit se do skutečné podoby zombie ze seriálu Fear the Walking Dead můžete v připraveném zombie stánku, kde se vás ujme profesionální maskérka. Na místě bude připravený i fotokoutek, kde mohou všichni zombíci zvěčnit svůj mrtvolný look.

Přijďte si užít večer, během kterého se může stát cokoliv. Například zde narazíte na osobnosti českého showbyznysu, třeba na populární moderátorku Gabrielu Kratochvílovou, Evu Perkausovou, Innu Puhajkovou a Moniku Leovou, herce Jakuba Štáfka alias Laviho, Jaro Smejkala a na řadu dalších známých tváří. Na své si přijdou i milovníci Youtube světa, na loď se dostaví i úspěšní youtubeři MenT, Peeetaaa, Veronika Spurná, Vlada Videos, Bára Votíková, MrTomcat, Pan Rady a další. Neváhejte proto a doražte, vstup je zcela zdarma.

Témata: