Na Novojičínsku se chystá senzace!


Agentura NETWOR production, což je nová agentura držitele místa v české knize rekordů Robina Suchánka (19) chystá akci, kterou Nový Jičín a okolí ještě nezažili. Minulý rok se pořádal Skalky fest 2010, na který přišlo přes 1000 návštěvníků a vystupovaly zde přední interpreti rockové scény. Mimo jiné Cocotte Minute, Jaksi Taksi, Crash Road, O5&Radeček,… Co se chystá letos...??

 

V letošním roce Suchánkova agentura pořádá dvoudenní festival, který bude, jak organizátor sám říká „přehlídka novojičínských umělců a umělců z okolí“. Akce nese název Velkolepá párty Novojičínska 2011 a uskuteční se 30. – 31.7.2011 (sobota-neděle) na zimním stadiónu v Novém Jičíně.

 

Jakým způsobem se vybírá program? Zeptali jsme se přímo organizátora: „Do programu chceme vmísit jak kapely, taneční skupiny, tak také i jiné lidi, kteří něco umí. Může se přihlásit takřka kdokoliv, který může něco před publikem předvést – např. šermíři, hudebníci, kouzelníci, ohňové show, přehlídky bojových umění, tanečníci, atd… Protože vím, že Nový Jičín je plný talentovaných lidí každého věku, chceme požádat veškeré, kteří zde chtějí vystoupit, aby se nejpozději do 30.6.2011 přihlásili. Stačí, když pošlete e-mail na penizelidem@seznam.cz (do předmětu napište „Velkolepá párty Novojičínska 2011“) a do e-mailu nám napište jméno umělce a s čím vystupuje (např. Crash road – kapela), my se obratem ozveme a domluvíme se s Vámi.“

 

30.7.2011 (sobota) vystoupí umělci a talentovaní pouze z Nového Jičína, 31.7.2011 (neděle) zase umělci, kteří jsou z blízkého či dalekého okolí Nového Jičína. Vstupné na oba dny bude dobrovolné, protože výtěžek se daruje dětskému centru v Novém Jičíně, kde pracují s handicapovanými dětmi ve věku 3-18 let a protože chceme zajistit umělcům bohaté publikum.

 

Na každý z těchto dvou dnů se chystá větší koncert známých zpěváku našeho showbussinesu, který však bude vždy zpoplatněn.