Na striptýz s tebou nepůjdu, řekl prý Michael Jackson Madonně


Pohádal se s Madonnou o tom, kam půjdou za zábavou, myslel si, že manželky jeho bratrů z nich chtějí jen vytáhnout peníze, a věřil v nápravu Adolfa Hitlera. Řeč je o Michaelu Jacksonovi a jeho rozhovorech s přítelem a "duchovním poradcem" Shmuleyem Boteachem. O více než třiceti hodinách nahrávek telefonátů a povídání informuje server CNN.

Představte si popového krále Michaela Jacksona, jak do telefonu říká: Madonna není milý člověk. Mezi umělci vznikl podle Jacksonova přítele Shmuleye Boteachema konflikt, když se měli domluvit, kam si jednoho dne povyrazí.
 "Madonna řekla: ‚Nejdu do Disneylandu, jasný?‘, načež jsem odpověděl: ‚Já jsem neřekl, že chci jít do Disneylandu‘," vypráví v nahrávce Jackson. "Řekla: ‚Jdeme do restaurace a potom půjdeme do striptýzového baru‘. Odpověděl jsem: ‚Nechci jít do striptýzového baru. Nejdu tam. Jestli to má být takhle, tak na to zapomeň.‘  Pak o mně napsala nějaké špatné věci v tisku. A já o ní napsal, že je zlá čarodějnice," popsal.

Poslechněte si Michaela Jacksona v Beat It

http://www.youtube.com/watch?v=WObfcDIf6lY

Podle rozhovorů zvnikne kniha o Jacksonovi
Nahrávky slouží k přípravě nové knihy o Jacksonovi, která má mimo jiné odkrýt řadu tajemství obestírajících zpěvákův styl života či jeho názory. Rozhovory byly natočeny mezi srpnem 2000 a dubnem 2001 a Jackson se na nich Boteachemu svěřuje s řadou pocitů vůči svým přátelům, rodině i ostatním celebritám. Podle Boteacheho, jenž nedávno poskytl rozhovor CNN, to nicméně byl jen dočasný spor mezi oběma zpěváky. Po Jacksonově červnové smrti mu vzdala Madonna hold na svém koncertě v Londýně. Označila Jacksona za jednoho z největších umělců, jaké kdy svět poznal, a po vystoupení se zpěvákovou podobiznou v pozadí zvolala: Ať žije král!

Podívejte se na Smooth Criminal

http://www.youtube.com/watch?v=ex30DYwQlHU

Pozoruhodné Michaelovy názory
V nahrávkách s Boteachem se Jackson láskyplně vyjadřuje ke své někdejší manželce Lise Marii Presleyové či přítelkyni Brooke Shieldsové. Naopak méně přívětivě mluví o manželkách svých bratrů, jejichž hlavním zájmem je prý získat od svých mužů co nejvíce peněz. Nelichotivě hovoří zpěvák také o vztahu ke svému otci. Prý si jako dítě často představoval, jak jeho otec umír, a necítil při tom žádný smutek.
Mezi pozoruhodné myšlenky, se kterými se Jackson v nahrávkách svěřuje, patří také tvrzení, že by dokázal z nacistického diktátora Adolfa Hitlera udělat lepšího člověka, kdyby měl možnost s ním alespoň hodinu strávit o samotě.

Témata: