Nabíjecí gáblíky aneb nejstylovější gadgets pro mobilní maniačky

Redakce

Svůj mobil zbožňujete nade všechno na světě. Ozdobných krytů máte skoro stejné množství jako bot. Umíte si představit něco horšího, než je vybitá baterie ve chvíli, kdy v okolí není žádná zásuvka? Mrkněte na tyhle stylové dobíjecí gáblíky, povýšené na stylový módní doplněk. Máme i jeden bonus pro pány!

Černozlatý USB náramek Rebecca Minkoff. Dobíjecí kabel můžete mít pořád u sebe a vůbec nevypadat jako závislačka na telefonu. Tenhle nepřehlédnutelný šperk spojuje krásné s užitečným. A tak to máme rády. Je vyroben z pevné gumy a pozlaceného komponentu. Ukrývá brčko na šťávu pro váš iPhone.

 

Barevný USB přívěsek Tassel. Kožený střapatý přívěsek ozdobí váš svazek klíčů, kabelku nebo poutko džínů. Vypadá jako nevinný módní doplněk. Skrývá ale kabel, kterým propojíte svůj telefon s počítačem a nasosáte do něj potřebnou energii. Vybrat si můžete hnědou nebo oranžovou barvu. Konec vybitým baterkám!

 

Retro USB kabel Native Union. Klasický bílý iPhone kabel je nuda? A co říkáte na stylový retro doplněk sepnutý koženým poutkem? Je vyrobený z pevného a odolného nylonu a rozhodně nadělá spoustu parády. Díky poutku navíc nehrozí, že se vám v kabelce zašmodrchá. Vyrábějí ho i ve verzi androida – retro styl pro všechny!

 

Belkin střapečky s dobíjecím kabelem. Oranžová a hnědá nejsou pro vás? Mrkněte na nabídku Belkinu. Střapaté přívěsky s kabelem nabízí hned ve čtyřech barvách, mimo jiné i v růžové, šedé a černé. No není to super tip pro kámošku, která má jinak všechno?

Unisex USB náramek Kyte and Key. Dosud to byla výhradně dámská záležitost, s náramkem Kyte and Key ale teď tím můžete potěšit i svého přítele. Stylový náramek do copánku spletených kůží doplňuje kovová spona s patinou, která skrývá kabelové koncovky. A mají spoustu barev!

Pokémon Go čekají nové vychytávky. Máte se na co těšit!

Batoh s mozkem aneb nikdy už nebudete muset v báglu hledat věci