Nádherné missky opět rozzářily český Aspen

Redakce

Zahájení lyžařské sezony ve Špindlerově mlýně si nenechaly ujít přední krásky české modelingové scény. Česká Miss 2007 Lucie Hadašová Bednářová (29), Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (24) a Vicemiss ČR 2007 Veronika Procházková přijely pokořit české sjezdovky ve sv. Petru a nakoupit vánoční dárky.

Lucie Bednářová dorazila se svými dětmi a sestrou Kateřinou. „Odmalička jsem lyžovala a v patnácti jsem se naučila na snowboardu, a jelikož je to skoro deset let, tak je snowboard pro mě už trochu stereotyp. Tak jsem nedávno zkusila zase lyže a musím říct, že mě to bavilo. Je to zase něco jiného. A taky mě baví, že se můžu krásně obléknout. Přece jen na snowboard volím spíš funkční volnější oblečení, tak na lyžích můžu být zase za princeznu,“ řekla Nikol Švantnerová.

„Není nad to utéct z Prahy na čerstvý vzduch… Zasněžená krajina přece jen evokuje kouzlo právě blížících se Vánoc lépe než šedé pražské ulice. Taťka mě od dětství vedl hlavně k běžeckému lyžování, ale na základce jsem se naučila i na sjezdovkách a snowboardu. Musím ale přiznat, že po jednom nepěkném pádu jsem na sebe na svahu hodně opatrná. Letos se chystáme s rodinou na lyže do Rakouska, tak se těším,“ prozradila Veronika Procházková.

No a jak jim to slušelo? Podívejte se do galerie.

Mladší sestřičky, které válcují své slavné starší ségry

Volánkové plavky, které se vám budou líbit