Natočí Jennifer Lopez nejlepší album posledních dvaceti let?

matoush

Dnes jsou naše zprávy ze světa žebříčků okořeněné informacemi o novém rekordu Lady GaGa, alkoholových výstřelcích zpěvačky britského dua La Roux a o závazku, kterým Jennifer Lopez slibuje dostat se opět na pěvecké výsluní.

Black Eyed Peas na Billboardu začíná docházet dech. Na vrcholu se stále drží I Gotta Feeling, ale jejich druhý song Boom Boom Pow pomalu padá. Tento týden je až třetí, vecpal se před něj Drake s hitovkou Best I Ever Had. Zbytek TOP 5 zabírají Knock You Down od Keri Hilson a Fire Burning od Seana Kingstona.

Elly Jackson má problémy s muži a alkoholem
V Hot 100 Music Chart je celkem nuda, takže se můžeme podívat na zajímavý rekord, který minulý týden vyrovnala Lady GaGa. Stala se teprve třetím interpretem historie, který se třikrát umístil v žebříčku Billboard Mainstream TOP 40 na prvním místě pouze s písněmi z debutové desky. Před ní to dokázaly jen Avril Lavigne a Ace of Base.

Na britských ostrovech najdeme na čtyřce skupinu La Roux s písní Bulletproof. Stěžejní člen dua, zpěvačka Elly Jackson, která se ráda prezentuje jako pokračovatelka disco éry osmdesátých let, však minulý týden přiznala, že má problémy. „Když v březnu zahájila In For The Kill na dvojce, poslala mi Lily Allen sms gratulaci. Byla jsem ale tak opilá, že jsem vůbec nevěděla, o jaké písni to mluví.A to se mi stává poslední dobou docela často. Měla jsem problémy s muži a nějak to řešit musím.“

Poslechněte si Elly Jackson

Někdejší popová princezna plánuje velký návrat
I do evropských žebříčků se začal dostávat americký rapper Pitbull s písní I Know You Want Me (Calle Ocho). Je svorně druhý v Belgii a Nizozemsku a umístil se například i v Německu a Rakousku (zde na devátých příčkách). Aktuálně ho však zaměstnává jiná problematika. Pracuje na přípravách nové desky Jennifer Lopez. Někdejší popová princezna chystá comeback ve velkém stylu. „Chci natočit nejlepší desku posledních dvaceti let,“ prohlásila vloni na podzim a zavřela se do studia. Natáčí a povolává k sobě nové a nové posily. Na desce spolupracuje nejen s Pitbullem, ale i s Jimem Jonsinem nebo Mikem Karenem, který stál za největšími hity Madonny, Beyoncé nebo T.I.. Vypadá to tedy, že nás čeká opravdu výjimečná deska.

Poslechněte si Jennifer Lopez

Billboard Hot 100 Music Chart (USA)
1. Black Eyed Peas – I Gotta Feeling
2. Drake – Best I Ever Had
3. Black Eyed Peas – Boom Boom Pow
4. Keri Hilson – Knock You Down
5. Sean Kingston – Fire Burning

Theofficialcharts.com (Velká Británie)
1. JLS – Beat Again
2. Cascada – Evacuate The Dancefloor
3. Black Eyed Peas – Evacuate The Dancefloor
4. Keri Hilson – Knock You Down
5. Sean Kingston – Fire Burning

austriancharts.at (Rakousko)
1. Emiliana Torrini – Jungle Drum
2. Linkin Park – New Divide
3. David Guetta ft. Kelly Rowland – When The Love Takes Over
4. Cassandra Steen ft. Adel Tawil – Stadt
5. Lady GaGa – Poker Face

Ultratop.be (Belgie)
1. Milk Inc. – Blackout
2. Pitbull – I Know You Want Me (Calle Ocho)
3. Sylver – Foreign Again
4. Black Eyed Peas – Boom Boom Pow
5. Lily Allen – Fuck You