Nehty, co se hodí na každou příležitost? Tady jsou ty nejžhavější trendy současnosti

Redakce

Trendy se v dnešní době mění každou chvilku a jinak tomu není ani v manikúře. Právě proto jsme se rozhodli napsat něco o tom, co teď frčí. Hodně lidí nosí umělé nehty a očekává od nich, že budou dokonalé. Tyhle dokonalé určitě jsou, tak se na ně pojďme podívat.

  1. Třpyt, kamínky a barva

Pokud milujete přehnané věci, tak je tento styl pro vás jako dělaný. Použijte základní bílý lak, doplněný třpytkami a kamínky. Barvu třpytek si můžete vybrat, jakou chcete, protože ne každému sedí třeba tahle růžová, kterou jsme se inspirovali. Na kamínky nezapomeňte, protože to celé krásně podtrhnou.

  1. Sladká růžová

Růžová snad nikdy nevyjde z módy. Pokud ji chcete doplnit a zvýraznit, použijte jemné růžové třpytky.

  1. Zpátky na pláž

Pojďme si připomenout léto, ale použít barvy podzimu. Matná modrá a béžová jsou doslova kouzelné a když mezi nimi namalujete jeden nehet v barvě plážového kamínku, budete překvapení, jak skvěle to vypadá. Podtrhnout to můžete třpytivým lakem, který tomu dodá šmrnc. Není to nádhera?

  1. Klasická francie

Někdo to má rád jednoduché a proto nesmíme zapomenout ani na jednoduchou francouzskou manikúru. Průhledný lak a bílá čára – touhle krásou nic nezkazíte.

  1. Stříbrná, bílá a růžová

Dokonalá kombinace, která nezklame. Nehty vypadají jako cukrátka, ale nebojte se, nebudou vás svádět k chuti na sladké. Použijte bílou barvu a pár nehtů natřete na růžovou a doplňte třpytkami.

  1. Francouzské ombré

Univerzální nehty, které se hodí ke všemu. Moderní ombré frčí nejen na vlasech, ale také v manikúře. Použitím nude odstínu a bílé vznikne vzhled, který se hodí na každou událost. Dokonce i na svatbu.

  1. Tělová, bílá a zlatá

Pokud máte rádi zlatou, tak určitě oceníte tento nail art design, který si pohrává právě s touhle barvou, která je cool. Není však použit zlatý lak, ale fólie, která vytvoří krásný jedinečný vzhled. Co vy na to?

Galerie: Je libo mošničku ze dřeva?

Podzimní trendy džínovina: Tyhle kousky si pořiďte teď hned