Nejpřeplácenějším hercem je Johnny Depp

Redakce

Nejpřeplácenějším hollywoodským hercem je podle hodnocení magazínu Forbes Johnny Depp. Jeho poslední filmy vydělaly v porovnání s Deppovou gáží nejméně ze snímků všech časopisem porovnávaných herců. V opačném žebříčku herců, kteří se producentům nejvíce vyplatí, je první Chris Evans.

Časopis analyzoval výdělky posledních tří Deppových filmů, které na každý dolar (25 korun) zaplacený herci vydělaly dolar a dvacet centů. Depp v poslední době účinkuje v nepříliš úspěšných snímcích, například letošní komedie Mortdecai: Grandiozní případ podle magazínu skončila se ztrátou téměř 13 milionů dolarů. Deppovy gáže přitom nijak výrazně neklesají.

Druhým nejpřeplácenějším hercem je s relativně velkým odstupem Denzel Washington, jehož filmy vydělaly 6,5 dolaru na vyplacený dolar. Na třetí příčce je vítěz tohoto pořadí z let 2009 a 2010 Will Ferrell, který filmovým společnostem vydělal 6,8 dolaru na dolar své mzdy.

Nejlepší investicí byly pro producenty naopak služby Chrise Evanse. Filmy tohoto představitele zejména akčních rolí vydělaly téměř 182 dolarů na dolar jdoucí do jeho kapsy. Další čtyři příčky patří herečkám: Mile Kunis, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow a Emě Stone.

Dcera Johnnyho Deppa se hlásí k bisexualitě!

Největší filmové honoráře: Kdo dostává nejlépe zaplaceno? Cruise, Depp a další