Nejroztomilejší psí cestovatel, kterého si zamilujete

Redakce

Psi jsou prostě miláčci. Dokážou najít cestu domů (Lassie), cestu k lyžařům v lavině (Bohouš) i cestu do našich srdcí (všichni). Seznamte se s Lokim, křížencem huskyho, malamuta a arktického vlka.

Jeho páníček Kelly Lund z amerického Denveru je vášnivý cestovatel a Lokiho při svých cestách nenechává doma ani v psím hotelu. Myslí si totiž, že psi pod střechu nepatří.

A když už, tak maximálně pod střechu stanu. “Vyrostl jsem v Kalifornii, ale teď žiju v Denveru,” říká Kelly, který je podle fotek taky docela fešák.

“Zbožňuju nová dobrodružství, která mě posouvají za komfortní zónu. Miluju objevování nových míst. A taky miluju vztahy mezi lidmi a zvířaty,” vysvětluje.

Lokiho si pořídil jako štěně v roce 2012 a začal ho brát s sebou na snowboard. Jak pes dospíval, vytvořili si ti dva mezi sebou silné pouto.

Kelly byl z rodiny zvyklý na velké psy, ale Loki je podle něj naprosto výjimečná psí osobnost. Kelly a Loki spolu procestovali od roku 2012 většinu amerických států a protože je Loki fotogenický fešák, jeho páníček mu zařídil instagramový účet.

Díky tomu můžete sledovat jeho cesty od dob, kdy byl ještě malé plyšové štěňátko, až dodnes. Loki má i svůj blog a taky celou řadu merche.

Můžete ho mít doma třeba na hrnečku, na tričku nebo na kvalitním fotoplátně. My bychom ho ale chtěli doma naživo, a jeho páníčka bychom kdyžtak zkousli taky.

Kdyby vám naše fotoochutnávka nestačila, na Instagramu ho najdete pod nickem Loki_the_wolfdog. Můžete se přidat k 350 tisícům jeho fanoušků.

A jestli dáváte přednost videu před fotkami, najdete ho i na YouTube. “Loki a já doufáme, že naše fotky a videa inspirují ostatní, aby vyrazili ven, objevovat svět a vytvářet vzpomínky s jejich pejsky,” tlumočí jejich poslání za sympatickou dvojku ten z nich, který ovládá lidskou řeč.

5 důvodů, proč navštívit thajský ostrov Koh Phi Phi Don

Nejlepší místa, kam vycestovat v lednu