Nejuznávanější Dj taneční scény Francie se chystá do Prahy


Už je to tady, Dj Paco (Open house, Politics of dancing,FR) míří do Prahy, aby rozbouříl návštěníky Silvestrovské noci v klubu Kostel 31. 12. 2010.

Letos poprvé slaví klub Kostel silvestrovský večer a k této přiležitosti si pozval hned několik významných jmen z hudební scény, aby se vším jedinečným style v kročil do nového roku 2011.

Jedno z těchto významným jmen je i Dj PACO, francouzský dj, který platí za jednoho z nejuznávanějších DJs taneční scény ve Francii. 

 DJ Paco, vlastním jménem Guillaume Piriou, pochází z Bretaně, ale své dětství prožil v Africe. Ve 14 letech se vrátil zpět do Francie, kde se později začal věnovat taneční hudbě. Pravidelně vystupoval v jednom z prvních houseových klubů ve Francii – Calao Saintfont, otevřel si vlastní podnik s názvem Temple a hrál na velkých akcích po boku takových jmen jako Laurent Garnier, Jeff Mills, Josh Wink či Carl Craig.

Později se Paco stal rezidentem návštěvnicky velice úspěšných akcí Open House, na kterých dodnes hraje a podílí se také na hudební dramaturgii.

V současnosti je DJ Paco považován za jednoho z nejuznávanějších profesionálních francouzských DJs, vystupoval ve většiněvyhlášených francouzských klubů, jako např. Rex Club, Le Baron, Terrassa, Queen, Mix Club, Redlight, la Villa Rouge, Le Klub v Nice. V jeho podání se můžete těšit na našlapaný, rozjetý a veselý funky house; sám Paco svůj styl označuje jako dubby disco funk.

Za svou hudební kariéru hostoval Paco na celé řadě akcí v zahraničí a ve výčtu nechybí ani Česká republika, kde se českým fanouškům představil v květnu 2009 na akci Havana Club Tour de Bar, kde doslova rozbouřil 3000 nadšených návštěvníků.

Ve svých setech dokáže bezchybně a energicky mixovat velmi vkusně vybrané skladby a přivést tak tanečníky  do neuvěřitelné euforie, což jistě pražské publikum velmi ocení. 

Na akci dále vystoupí: Dj Rico (UK), Dj Big Jay (USA), Moro & Duarane (CU), Manio (CZ), Tazz (CZ), David Bowles (UK), Aitro (CZ), Friky & Flux (CZ, David K (CZ).

 

 

 

Témata: