Největší události, které přinesl rok 2016 ve světě celebrit – díl 1.

Redakce

Uplynulý rok nebyl jednoduchý pro nikoho z nás a vystavil nás spoustě životních zkoušek. A nešetřil ani hvězdy hollywoodského nebe. Přinesl jim rozvody, nečekaná úmrtí, přepadení, drsné hádky, ale na druhou stranu i nové románky a pár dobrých zpráv. Shrnuli jsme pro vás to nejzásadnější.

  1. Tým Brangelina se rozpadl. Všichni víme, jak to začalo – Brad, v té době ještě manžel Jennifer Aniston, dostal roli v thrilleru Pan a paní Smithovi. Jeho manželku hrála Angelina Jolie. Dejte dohromady dva nejvíc sexy lidi na planetě, zatřepte a počkejte, co se stane. Před 12 lety tak vznikl jeden z nejlegendárnějších celebritích párů, který plnil titulky časopisů, mimo jiné i adopcí spousty dětí z různých koutů světa. Byl proto pořádný šok, když jsme se dozvěděli, že Angelina podala žádost o rozvod. Byl důvodem konflikt Brada s nejstarším synem Maddoxem? Nebo si Brad začal s okouzlující Marion Cotillard, se kterou právě natáčel? Pravdu se nejspíš jen tak nedozvíme. Pár si najal nejlepší rozvodové právníky a taky PRistu, který se specializuje právě na zametání podobných skandálů pod koberec. Přece si nenechají rozvodem pošramotit kariéru, že?
  2. Zemřel Pan zpěvák Prince. Byl to pořádný šok, když se svět v dubnu dozvěděl, že geniální zpěvák a multiinstrumentalista byl nalezen mrtvý ve výtahu u svého nahrávacího studia. O něco později se na veřejnost dostala zpráva, že se neúmyslně předávkoval silnými léky proti bolesti. Hudební svět truchlil a jeho písně post mortem strhaly nejen americké hitparády. Ještě za svého života prodal víc než 100 milionů alb.
  3. Manželka obvinila Johnnyho Deppa, že ji fyzicky týral. Jejich manželství trvalo jen lehce přes rok, když Amber Heard požádala o rozvod se sexy hercem Johnnym Deppem. Vybrala si k tomu necitlivě čas jen tři dny po smrti hercovy matky. Ještě ten týden požádala Amber o soudní zákaz přiblížení a obvinila Deppa z domácího násilí. Depp tato nařčení vehementně odmítal a na jeho stranu se postavily i jeho bývalé přítelkyně a exmanželka Vannesa Paradise, které prohlásily, že k nim se Depp vždy choval hezky. Amber byla obviněna, že si nařčení vymyslela kvůli penězům. V srpnu se konečně vody uklidnily a dvě bývalé hrdličky ukončily válku. Amber věnovala 7 milionů dolarů, které na herci vysoudila, na charitu.
  4. Kim Kardashian přepadli ozbrojení lupiči v Paříži. V řijnu si Kim vyrazila na pařížský fashion week a ubytovala se v luxusním hotelu. Udělala si selfie a postnula ji na Snapchat a odhalila tak veřejnosti, že je na pokoji sama. Rodinný bodyguard měl tou dobou na práci ochranu jejích Kendall a Kourtney, které si vyrazily zapařit. Do Kimina apartmá se vloupala bandička lupičů převlečených za policisty, přinutili ji se zbraní v ruce vlézt do vany a odnesli si její šperky v ohromující hodnotě 10 milionů dolarů, včetně zásnubního prstenu od jejího muže Kanyeho Westa. Kim se fyzicky nic nestalo, ale psychicky byla dost na dně a od té doby se tahle královna sociálních sítí drží s postováním osobních informací dost zkrátka.
  5. Zpěvačku Christinu Grimmie zavraždil její fanoušek. Christině bylo 22 let a její kariéra popové hvězdy se utěšeně rozvíjela poté, co se úspěšně zúčastnila americké televizní soutěže The Voice. Byla mladá, krásná a úspěšná a měla spoustu fanoušků. Jeden z nich se vypravil na její autogramiádu v americkém Orlandu a v obchodním domě ji zastřelil. Ukázalo se, že byl zpěvačkou posedlý, sledoval ji na sociálních sítích a přestože neměl žádnou kriminální minulost a ani netrpěl žádnou psychickou nemocí (nebo se o tom nevědělo), připravil svět o nadějnou mladou zpěvačku jedním výstřelem ze své legálně držené zbraně.

Nevíte co na Silvestra? Nalákává vás exotika? 4 TIPY

8 věcí, které nedělejte na Silvestra: Neberete drogy, nesexujte a nezvracejte na šéfa