Nejvíc sexy manželky světových tenistů: Která je nejkrásnější?

Redakce

Ženy, která vám ukážeme, jsou manželkami světových tenistů a stojí za hřích! Na tenisové kurty chodí poslušně fandit svým milovaným polovičkám. Užijte si prohlídku těch nejlepších z nejlepších. Mezi manželky slavných tenistů se řadí úspěšné modelky, herečky, zpěvačky a televizní hvězdy.

  1. Brooklyn Decker – Manželka Andyho Roddicka, bývalého profesionálního amerického tenisty, který je trojnásobným finalistou Wimbledonu, ve kterém pokaždé podlehl Federerovi. Půvabná kráska je známou modelkou a herečkou. Možná si ji pamatuje z filmu Zkus mě rozesmát, kde byla jako mladá sexbomba Palmer přítelkyni Adama Sandlera. Andy si vybral dobře a moc jim to spolu sluší!
  1. Zaira Nara – Přítelkyně Juana Monaco, argentinského profesionálního tenisty, který vyhrál na okruhu ATP World Tour šest turnajů ve dvouhře a čtyřhře. Zaira patří mezi vyhledávané modelky a je moc sexy!
  1. Jelena Djokovic – Manželka Novaka Djokovice, který je srbským profesionálním tenistou a světovou jedničkou. Jeho nádherná a manželka je nejen starostlivou matkou, ale myslí i na ostatní. Založila nadaci s názvem Novak Djokovic Foundation, která pomáhá poskytnout mladým vzdělání.
  1. Ester Berdych-Sátorová – Manželka našeho tenisty Tomáše Berdycha, který v roce 2004 porazil světovou jedničku Rogera Federera. Jeho krásná Ester je světovou modelkou, která je Tomášovi velkou oporou, ale modelingu se věnovat nepřestala.

5 cviků, které nikdy nedělejte. Ublížíte si!

Nejkrásnější partnerky fotbalistů: Je co závidět!