Nemůžete usnout? Zkuste Rihaniny ukolébavky!

Redakce

Ze všech stran na vás vybafují rady, jak se zbavit nespavosti a jak zkvalitnit váš spánek. Pokud jste ten případ, u kterého nezabírají ani ty nejdoporučovanější přípravky, tak zkuste tuhle horkou novinku. Vpusťte před spaním do svého ucha Rihannu a možná budete za chvíli chrnět jako nemluvně.

Ačkoli kritici ani fanoušci nejsou z nové desky Rihanny „ANTI“ dvakrát nadšení, protože deska neobsahuje v podstatě žádné jednoznačné hity, zpěvačce se přesto podařil další husarský kousek: ve stejném týdnu ovládla jak albovou, tak singlovou hitparádu se songem „Work“, což je už čtrnácté prvenství zpěvačky v nejprestižnější hitparádě Billboard. Jenom tak utvrdila svou pozici digitálně nejprodávanější umělkyně v historii.

Ale co když patříte k těm, kteří už mají celé (a velmi obsáhlé diskografie) Rihanny plné kecky a toužíte po něčem novém? Nemusíte chodit daleko. O vaše blaho se postarali pracovníci společnosti Rockabye Baby, kteří už dříve pracovali třeba se skladbami Beatles, Jay-Z nebo Taylor Swift. A co tedy vlastně udělali? Předělali Rihaniny písničky do roztomilých ukolébavek. Nevíme sice jistě, jestli uspí nějaké dítě, pro které jsou ukolébavky obecně primárně určeny, ale rozhodně působí uklidňujícím dojmem. Koho by napadlo, že „Stay“ bude tak skvěle znít zahraná na xylofon? A že některé songy vyloženě prokouknou…

Pro jistotu ještě dodejme, že pokud se chystáte v červenci jít na Rihannu do pražské O2 jenom kvůli nesmírně populárnímu The Weekndovi, budete mít smůlu, protože autor megahitu „Can’t Feel My Face“ se z celého Anti World Tour odhlásil, údajně kvůli přilišnému zatížení jinými projekty. A samozřejmě nezapomeňte vrátit vstupenku a koupit novou, pokud jste vlastnili tu do Edenu.

Video: Rihanna si zazpívala s fanouškem a glosovala to slovy „no do p*dele…“

Sexy Rihanna se odhaluje v nové kampani

Témata:,