Nevíme, co berou, ale chceme to také: Na fotce jsou tři sestry. Neuvěříte, kolik jim je let!

Redakce

Jistá čínská rodina plná půvabných dam se před pár dny stala středem zájmu místních a posléze i světových médií. Nejde o to, že by její členky měly nějaké extra zvláštní dovednosti - je to o jejich vzhledu...

Lure Shu, Fayfay a Sharon jsou tři krasotinky z Číny, jejichž fotografie na sociálních sítích obdivují tisíce lidí. Na první pohled jsou to sice pěkné, ale obyčejné dvacítky, že? A v tom je právě háček.

Trio sester už dávno překročilo třicítku! Nejstarší Lure je 41, Fayfay je o rok mladší a nejmladší Sharon nedávno oslavila 36. Ne, my tomu taky nevěříme! Je jasné, že líčení a teenage styl oblékání dělá své, ale takto mladě nemůže po čtyřicítce přece vypadat nikdo. To je proti přírodě!

A jak že si ženy svůj vzhled udržují? Tisku prozradily, že spořádají tuny zeleniny a pijí litry vody, počínaje sklenkou vlažné vody s citronem ráno nalačno.

No, my to klidně zkusíme, ale myslíme si, že si tyto ženy spíš syslí nějaký tajný rodinný recept na elixír věčného mládí. Anebo mají dámy neuvěřitelně mladistvý vzhled zkrátka v genech. Podívejte se, jak dnes vypadá jejich třiašedesátiletá maminka (na fotografii níže, uprostřed). Připomíná spíše jejich vrstevnici, že?

Grrr! Tady se vážně dá akorát tak blednout závistí!

Jak vypadá Salma Hayek bez make upu? To je tedy síla!

10 kontroverzních dětských modelek. Jedna už byla v Playboyi!