Nick Jonas a Michelle Obamová společně bojují za zdravější Ameriku

matoush

Ona je první dáma USA, on člen kapely The Jonas Brothers a někdejší hvězda kanálu Disney, známá tím, že nechce sex před svatbou. Michelle Obamová a Nick Jonas se nyní spojili pod vlajkou Disney Magic of Healthy Living, aby pomohli Americe dostat se do formy. Zdá se vám to absurdní? Nám také. A právě proto jsme tomuto úkazu věnovali dnešní Šrumec v showbizu.

Časopis People seznámil své fanoušky s videem, na kterém se první dáma USA  Michelle Obamová uvolila podpořit kampaň společnosti Disney s názvem Magic of Healthy Living (Kouzlo zdravého života). Vyzývá v něm mladé Američany, aby se více věnovali péči o svou kondici a lépe jedli. „Jde to všude, venku, doma, dokonce i v Bílém domě,“ vtipkuje ve spotu paní Obamová.
Michelle Obama ve spotu přesvědčuje mladé Američany, jak je dobré více cvičitSpolu s první dámou se na videu setkáte i s Nickem Jonasem z kapely The Jonas Brothers a dalšími teenager hvězdami z Disney kanálu. „Jsem nadšená, že se mohu připojit k mladým lidem, kteří se snaží přimět své vrstevníky, aby o sebe více pečovali,“ řekla prezidentova manželka.
Dovedete si představit, že by podobnou aktivitu v Česku zaštitovala Livie Klausová třeba s Martinem Chodúrem?

Justin Bieber je pohádkově bohatý
Je mladý, má super vlasy, miluje ho většina dívek v kategorii 8 – 12 let. A nyní ještě navíc víme, že je pohádkově bohatý. Podle bulvárního blogu perezhilton.com si zpívající teenager, kterého ještě před třemi lety vlastně nikdo neznal, řekl za jeden večer o 300 tisíc dolarů (v přepočtu přibližně 6 milionů korun). Podíváte-li se ale na jeho nové video k hitu U Smile, pochopíte, že i kdyby dostával desetkrát tolik, stejně to nebude dost.

Komik málem rozplakal Jedward
Britský komik Jack Dee přivedl do rozpaků sourozenecké duo Grimesových známé jako Jedward. Jackovy vtípky na jejich adresu v pořadu Never Mind the Buzzcocks prý byly tak intenzivní, že se Grimesovic hoši málem rozplakali. „BBC zvažuje, jak záznam prezentovat, aby nedošlo k dalším nepříjemnostem,“ uvedl mluvčí televize.
My v Kouli bychom to nechali, jak to je, Jedward jsou přece zvyklí být „under pressure.“

http://www.youtube.com/watch?v=oDwAG4EDpDA

Témata: