Nicky Hilton se stane maminkou

Redakce

Mladší sestra Paris Hilton, neméně známá Nicky, se ve svých dvaatřiceti letech stane poprvé maminkou. A její miminko se narodí opravdu do zlaté kolébky. Nicky, jakožto dědička hotelového impéria, rozhodně nemá hluboko do kapsy a tatínkem malého mrňouse je její manžel James Rotschield, movitý bankéř z rovněž velmi slavné a bohaté rodiny.

Oba se poznali v roce 2011 na svatbě dalšího hvězdného páru Petry Ecclestone s Jamesem Stuntem a od té doby jsou pořád spolu. V loňském roce se po čtyřleté známosti vzali.

Svatba se konala v Kensingtonském paláci, který si pro tento den půjčili od vévody a vévodkyně z Cambridge, a byla vskutku velkolepá. Nevěsta Nicky měla na sobě šaty od Valentina za v přepočtu 1,9 milionu korun. Pozváni byli mimo jiné módní návrhářka Petra Stunt či dcera manželů Clintonových Chelsea.

Manželé novinku ještě oficiálně nepotvrdili, ale už ji prozradili své rodině a blízkým přátelům. Informace se dostala i do časopisu People. Z blízkého zdroje pak proniklo ven, že Nicky je nadšena a cítí se skvěle. Rovněž její sestra Paris už se těší, jak bude svou neteř / synovce rozmazlovat. Snad ne příliš, známe Hiltonky. Každopádně gratulujeme!

Video: Muž několik měsíců žádal svou přítelkyni o ruku, ale ona si toho nevšimla, jak to?

18 mýtů o sexu, kterým ještě příliš mnoho lidí věří: Orál je bezpečný, HIV pozitivní nemohou být matkami a další žvásty