Noel Gallagher vyhrožuje fotbalistovi Nevillovi: Vyrvu ti zubama knír!

matoush

Hvězda někdejší skupiny Oasis Noel Gallagher pohrozil bývalému obránci Manchesteru United Garymu Nevillovi, že se v noci vloupe do jeho domu a vyrve mu knír. Co jej tak rozzuřilo?  Neville podoporoval svůj bývalý fotbalový a použil k tomu část písně Fade Away od Oasis. Jenomže Oasis vždy fandili týmu Manchester City.

Těžko říct, jestli chtěl Gary Neville, když psal na svůj

.

Pro první variantu mluví to, že Manchester United získal letos devatenáctý titul ostrovní ligy, a stal se tak nejúspěšnějším mužstvem britských dějin, pro druhé fakt, že s bratry Gallagherovými je Neville ve při už dávno a citací jejich písně Fade Away možná docela rád poškádlil fandy rivalů Manchester City.

Oasis – Fade Away

Noel Gallagher se ale nenechal zahanbit a odpověděl typicky Gallagherovsky: “Cítím se uražen. Pokud bude pan Neville nadále plýtvat dědictvím Oasis pro sprosté masy, budu nucen se uprostřed noci vloupat do jeho domu. Přivážu ho na židli, pustím The Best Of Simply Red a svými zuby mu postupně vytrhám jeden vous z jeho kníru za druhým. Přitom budu oslavovat hudbu Oasis a nakonec se mu v****u do tašky. Byl jsi varován!”

Co si z toho odnést? My sice gratulujeme United k rekordu, myslíme si však, že Neville nemá provokovat. A tak v koutku duše doufáme, že Gallagher splní, co slibuje. Zní to totiž zábavně.