Nosková nahoře bez! A vzala si k sobě i kamarádku

Redakce

Elis Ochmanová je mladá nadaná ambiciózní zpěvačka, která se momentálně připravuje na muzikál Ples upírů, ve kterém se alternuje s muzikálovou hvězdou Michaelou Noskovou. Ochmanová v inscenaci získala roli Magdy, postavu svůdnice a hříšné milenky Sářina otce Chagalla. Její garderobu tedy tvoří noční košilka a korzet se síťovými punčochami a k takovému kostýmu se rozhodně hodí plný dekolt...

A protože Elis, po ztrátě přebytečných kil, přišla i o své vnady, rozhodla se podstoupit plastické zvětšení prsou. Jednala tak i na základě doporučení svých kamarádek a kolegyň z muzikálu Ples upírů zpěvaček Michaely Gemrotové a již zmíněné Michaely Noskové, které samy tento zákrok absolvovaly.

Operace proběhla na klinice plastické chirurgie pod rukama vyhlášeného „prsaře“ muzikálových hvězd MUDr. Libora Kmenta. Eliška bude mít po úpravě téměř stejně velké poprsí jako před hubnutím, tudíž velikost B. Než ulehla na operační stůl měla velikost A.

„S myšlenkou na změnu jsem si zahrávala už dlouhou dobu a hlavně potom, co jsem shodila a prsa mi zmizela. Pak jsem se musela dlouho „vycpávat“ různými push-up podprsenkami a to mě přestalo bavit. Jde především o můj pocit, abych se zase cítila spokojená. Ale taky nezastírám, že se mi to může při mé práci hodit. Jsem typ ženy, který dostává role energických a vášnivých žen, u kterých je to vždycky plus,“ řekla nám sympatická zpěvačka.

Plastický chirurg MUDr. Libor Kment se k operacím vyjádřil takto: „Já myslím, že všechny byly rozumné a vybraly si vhodnou velikost. Vždy se snažím vyhovět přání a většinou klientkám i říkám, aby s sebou vzaly k operaci fotografii, abych lépe pochopil jejich představu o velikosti. Nyní doufám, že budu mít konečně čas podívat se, jak prsa korespondují s jevištěm na některém z dívčiných představení,“ dodal se smíchem.

Bývalá pacientka Michaela Gemrotová pěla na lékaře jen samou chválu: „Pan doktor Kment má zlaté ruce, estetické vidění a také uvážlivý mozek, což je pro plastického chirurga ideální kombinace. Po roce byla moje prsa, jako bych se s nimi takto narodila, a to je věc, za kterou jsem neskutečně šťastná.“

Eliška Ochmanová by si do budoucna chtěla ještě nechat přišít uši. „Je to takový komplex z dětství, nad jinými úpravami zatím nepřemýšlím,“ doplnila.

Nosková je také velice spokojená a svoje rozhodnutí by neměnila: „Dokonce role, které momentálně v muzikálech hraji, v podstatě větší přednosti vyžadují k danému charakteru role. Fakt jsem ráda, že jsem to udělala a že to byl zrovna doktor Kment, který mne operoval.“

Eva Decastelo ukázala prsa!

Proklatě sexy Míša Nosková: Takhle dobře nikdy nevypadala!

Témata: