Nova těsně vyhrála, ale Prima měla lepší soutěžící. Koukněte na videa

Lubos-Prochazka

Nova se svojí Talentmanií nad Primou a jejím projektem Česko Slovensko má talent vyhrála jen těsně, podívejte se na graf. Prima ale zase nabídla zajímavější soutěžící v čele s nevidomými košickými rappery nh6.

Na nováckou Talentmanii se dívalo milion 336 tisíc lidí. Prima s Česko Slovensko má talent skončila druhá, zapnulo si ji milion 142 tisíc diváků.
Na grafu sledovanosti od ATO Mediaresearch je ale jasně vidět, že zájem o Leoše Mareše na Nově, která vysílala živou show ze zámku Milotice, upadl asi ve 20.50, kdy televize spustila reklamu a lidé tak ve velkém přepnuli na Primu. Na tomto kanále s malou vyjímkou zůstali do konce prvního dílu Česko Slovensko má talent. "V nejlepší minutě (21.21) nás sledovalo celkově 2 miliony 105 tisíc diváků," pochlubila se Kouli mluvčí Primy Jana Kocová. "Jsou to uspokojující výsledky," zní vzkaz z televize Nova, jejíž show ke startu Talentmanie ale byla asi o 15 minut delší, než sestříhaný a tím pádem svižný pořad na Primě.

Podívejte se na iluzionistu, který Primě přitáhl kolem půl desáté nejvíce diváků

http://www.youtube.com/watch?v=AZE85Anwp8Y

Podívejte se na hrdiny prvního dílu Česko Slovensko má talent, nevidomé rappery nh6

http://www.youtube.com/watch?v=rPWzHX_pn_0

Ředitel Novy: Počítám s tím, že můžeme prohrát
Když jsme připravovali společný projekt Novy s Markízou proti konkurenčnímu Primy a Jojky, byli jsme velmi ostražití. Ale i kdyby se to nepodařilo, je to jen jeden večer v týdnu, prohlásil dosavadní ředitel Novy Petr Dvořák. Jeho televize už tento týden nabídne divákům castingové díly Talentmanie – a to od středy do neděle vždy v hlavním vysílacím čase. Prima přinese druhý díl Česko Slovensko má talent opět v neděli.

Podívejte se na první díl Talentmanie tady.
Podívejte se tady na VIP zprávy, které předcházely startu Česko Slovensko má talent na Primě. Samotnou show Prima ve svém archivu zatím nemá.