Noví Coldplay se jmenují Mylo Xyloto a vyjdou v říjnu

Hana-Slivova

Zdá se, že okolo Coldplay se rozjasnilo. Nová deska Chrise Martina a spol. vyjde 24. října a jmenovat se bude Mylo Xyloto [čti majlo zajlotou]. Název odkazuje k pestrobarevnému výtvarnému stylu, kterým se vyjadřuje španělská urban scéna.

Obal desky Mylo XylotoLondýnští Coldplay vydávají 24. října 2011 pátou řadovou desku Mylo Xyloto. Spolu s kapelou ji dělal téměř stejný tým, jenž se podílel na vzniku úspěšné předchozí nahrávky Viva La VidaMarkus Dravs, Daniel Green, Rik Simpson a také Brian Eno.

Mylo Xyloto vyjde v několika různých formátech. Kromě klasického CD a digitální verze bude ke koupi i jako 180ti gramový vinyl a Pop-Up verze, která bude vedle CD obsahovat také vinyl, knihu graffiti designéra Davida A. Cartera, fotografie, deník ze studia a další zajímavosti.
Netradiční bude také obal, polovina nákladu klasické CD verze bude zabalena do šedého kartonu s vyřezanými písmeny M a X.

Z alba už je venku singl Every Teardrop Is a Waterfall, nyní je na řadě písnička Paradise. Do rádií i obchodů se dostane 12. září 2011.

Coldplay – Every Teardrop Is a Waterfall

 

 

Témata: