Novoromantik Morrissey zazpívá vyprodané Arše


Po lístcích na znenadání ohlášený pražský koncert bývalého frontmana The Smiths Morrisseyho se jen zaprášilo. Datum jeho vystoupení - vůbec prvního v Česku - se blíží: den D pro fandy vypravěče nové doby Morrisseyho je 9. června.

Morrissey v Divadle Archa představí své čerstvé studiové album Years of Refusal. „Bude to výjimečný koncert i díky omezené kapacitě tohoto prostoru, který nabídne těsný kontakt s touto hvězdou světové rockové hudby,“ říká Borek Jiřík z pořádající agentury Charm Music. Ještě před Prahou zavítal bývalý frontman The Smiths do Berlína, kde v polovině června vystoupil v rámci evropského turné v Columbia Hall. Takto tam vypadal program koncertu, který se v Praze zřejmě výrazně nezmění:

1. This Charming Man, 2. Billy Budd, 3. Black Cloud, 4. Ask, 5. When Last I Spoke To Carol, 6. How Can Anybody Possibly Know How I Feel?, 7. How Soon Is Now?, 8. I’m Throwing My Arms Around Paris, 9. The World Is Full Of Crashing Bores, 10. Girlfriend In A Coma, 11. Why Don’t You Find Out For Yourself?, 12. Seasick, Yet Still Docked, 13. Some Girls Are Bigger Than Others, 14. One Day Goodbye Will Be Farewell, 15. I Keep Mine Hidden, 16. Irish Blood, English Heart, 17. Let Me Kiss You,  18. The Loop, 19. I’m Ok By Myself, 20. First of the Gang to Die

Takhle vypadalo červnové vystoupení Morisseye v Berlíně: First of the Gang to Die

konzskesedlomost

Morrissey (UK)
Kde:
Divadlo Archa, Na Poříčí 26, Praha 1
Kdy: 9. července
Čas: 20:00
Vstup: vyprodáno

 

Témata:,