Nový přítel Amy Winehouse: Opičák z Barbadosu

matoush

Láska hory přenáší, ale maže také rozdíly mezi živočišnými druhy. Alespoň pokud se potvrdí zprávy, podle nichž si výstřední britská zpěvačka Amy Winehouse našla na dovolené nového kamaráda. Je jím místní opice.

Kdybychom Šrumec v šoubizu nepsali už nějaký ten pátek, nevěřili bychom při pohledu na stránky deníku The Sun svým očím. Zpěvačka Amy Winehouse se podle tohoto bulvárního listu během dovolené na Barbadosu sblížila s jedním tamním kamarádem. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby nešlo o opičáka. „Chodil za Amy celý týden a ona ho párkrát nakrmila,“ řekl deníku někdo, kdo ji zřejmě novinám "nahlásil". „Od té chvíle všem kolem vykládá, jak moc se mají rádi a jak ráda by si opičku vzala domů.“ Tak vida, proč ne? Že by se s Amy nevešla do letadla?

Těhotná Pink se už těší, až s dítětem vyjede na tour
Týden poté, co potvrdila, že čeká první dítě, dává zpěvačka Pink najevo, že se poozhodně nehodlá vzdát hudební kariéry. „Až mi to malé poprvé řekne máma, vyrážím na tour,“ nechala se slyšet. „Budeme něco jako kočovná rodina cikánů, která zpívá s květy ve vlasech,“ popisuje. Nejsme si jisti, jestli to Pink nepronesla pod vlivem hormonální nerovnováhy, ale asi si nechceme představovat, co holka vymyslí, až na ni přijde laktační psychóza.

Miley Cyrus oslavila osmnáctiny. Podívejte se, jak se změnila
Kdysi tvář kanálu Disney, zpěvačka Miley Cyrus, oslavila své osmnácté narozeniny. Od magazínu People dostala speciální dárek – video, které zachycuje, jak se během čtyřleté kariéry změnila. Změnil se tedy hlavně make-up, který používá.
Koule pro vás má radu: nedávejte podobné video manželce ke stříbrné svatbě.

Na proměny Miley Cyrus se podívejte tady

Témata:,