Olly Murs dokáže znít jako Robbie Williams s Justinem Timberlakem

lukasbilinec3

Nové, v pořadí čtvrté album britského zpěváka (a absolventa X Factoru) Olly Murse mile překvapilo. Dlouhé je sice jako Lovosice, v sedmnácti skladbách ale nabízí spoustu zajímavých momentů a barev. Doporučujeme všem fanouškům ortodoxního popu.

Olly Murs je něco jako One Direction mezi zpěváky. I on se proslavil v britském X Factoru, podobně jako oni přichází každý rok s novou deskou. Jeho čtvrtá nahrávka Never Been Better má sedmnáct písniček, což je číslo, které samo o sobě nevěstí nic dobrého. Netvrdíme, že o dvě tři položky kratší seznam skladeb by desku neprovětral, jedno se ale Olly Mursovi musí nechat: v podstatě celou ji zvládl naplnit zajímavými momenty.

Poslechněte si nového Olly Murse v Youradiu

Velkolepá je především úvodní Did You Miss Me?, ve které Murs zní jako kombinace Robbieho Williamse a Justina Timberlaka. Velmi vydařená je i spolupráce s Travie McCoyem Wrapped Up; jak by asi znělo společné album: Za pozornost stojí i divočina Us Against the World. Ta dokáže rozpohybovat snad i ve tři ráno a my už teď závidíme návštěvníkům turné Ollyho Murse, kteří tuhle pecku uslyší naživo. 

10 hvězd, které přinesly zahraniční talentové soutěže

Opomenout nemůžeme ani klasické slaďáky pro fanynky Beautiful to Me a pianovou baladu Tomorrow, slabiny alba Never Been Better jsou však – možná trochu překvapivě – právě v pomalejších skladbách. Krokem vedle je především zoufale průměrná spolupráce s Demi Lovato ve skladbě Up, jež má albu zajistit hladký průnik na americký trh. Předvídatelné a lehce stereotypní skladby jsou schované i v polovině alba, bez téhle části by se deska klidně obešla. Jako celek však novinka Olly Murse rozhodně stojí za čas popového fanouška.

Olly Murs – Never Been Better
Vydavatelství:
Sony Music
Seznam skladeb (deluxe edice): Did You Miss Me?, Wrapped Up ft. Travie McCoy, Beautiful to Me, Up feat. Demi Lovato, Seasons, Nothing Without You, Never Been Better, Hope You Got What You Came For, Why Do I Love You, Stick With Me, Can´t Say No, Tomorrow, Let Me In, We Still Love, Us Against the World, Ready for Love, Hist
ory

Témata: