Ondřej Ruml: Svatbu nechystám!


Ondřej Ruml (31), který už přes čtyři roky žije s kubánskou tanečnicí Doris Martinez, prozradil, jak to má se svatbou. A kupodivu nepadl žádný termín. Zpěvák, o kterém v posledních měsících kolovala fáma, že kvůli finanční nouzi zpívá v metru, dává přednost cestování.


S přítelkyní žijeme spokojený život v jedné domácnosti. Svatba nejspíš asi někdy bude, ale konkrétní termín zatím nepadl. Spíš chceme hodně cestovat. Teď se chystáme na Kanárské ostrovy, protože jsem tam vyhrál zájezd. Já, který nikdy nic nevyhrál, jsem vyhrál zájezd na Kanáry! No není to paráda?“ radoval se Ruml.


Ten také vyvrací informace, že by měl bídě a nouzi o práci vystupovat v pražském metru.


V metru jsem nehrál. Teď mám rozděláno pár věcí. Nejvíc se soustředím na vymýšlení nových písniček s „krabičkou“. Kdo to nezná, „krabička“ říkám přístroji, díky kterému můžu zpívat sám – postupně si nahrávám jednotlivé hlasy a zvuky a ono to pak zní jako když zpívá nebo hraje celá kapela. Chtěl bych takhle natočit celou desku. K tomu jsem teď natočil jednu svoji písničku v angličtině a přizval jsem si jako hosta Moniku Bagárovou. Z toho jsem úplně nadšený, protože Monika zpívá božsky! Doufám, že se písnička co nevidět dostane k posluchačům,“ dodal během focení v luxusním showroomu s postelemi Saffron Ruml, který se vrací po čase na divadelní prkna.


Docela se těším na nové divadelní představení „Nezemřela jsem“, ve kterém budu od září hrát v divadle v Dlouhé. To představení bude o Evě Olmerové, úžasné zpěvačce, která se, myslím, narodila na špatném místě ve špatnou dobu. Těším se hlavně na krásné písničky, které nám tu Eva zanechala,“ ukončil Ruml.

Foto: saffronbeds.com