Opuštěné zábavní parky, které vypadají celkem děsivě

Redakce

Zábavní parky jsou pro nás místem, kde si užijeme chvilky pohody a především zábavy. Můžeme zajít na několik atrakcí, kde se budeme popadat smíchy za břicho, nebo třeba do strašidelného hradu, který nás naopak vyděsí. Pojďme se podívat na několik zábavních parků, které jsou opuštěné, zejí prázdnotou a vypadají pěkně strašidelně.

  1. Lake Dolores Waterpark – Kalifornie

Aquapark, který byl dříve velice oblíbený a byl známý jako Rock-A-Hoola Waterpark a Discovery Aquapark, je od roku 1980 opuštěný. Po tomto roce o něj totiž přestal být zájem a nyní vypadá takto.

  1. Joyland – Kansas

Joyland je zábavní park, který byl v provozu dlouhých padesát pět let a od roku 2006 je trvale uzavřen. Byl to dříve sice ten  největší zábavní park v centru města Kansas a představoval dřevěnou horskou dráhu a další atrakce, bohužel se zde stalo několik nehod, kvůli kterým se park musel zavřít.

  1. Six Flags New Orleans – New Orleans

Zábavní park Six Flags byl otevřen v roce 2003 a o pouhé dva roky byl uzavřen. Bohužel na něj totiž udeřil hurikán Katrina, který park doslova zničil. Nyní je posetý grafity a vypadá velmi špatně.

  1. Spreepark – Německo

Spreepark byl zábavní park v berlínské čtvrti Treptow-Kopenick. Od roku 2002 již není pro veřejnost otevřen, protože zkrachoval. Oblast nyní chátrá.

  1. Encore zahrada – Tchajwan

Oficiální verzí důvodu konce je, že díky zemětřesení došlo k poškození této krásné zahrady, a to v roce 1999. Zahrada od té doby chátrá a dokonce se říká, že na místě straší.

  1. Wonderland – Čína

Wonderland se nachází v Číně a nebyl vlastně nikdy otevřen. Jeho stavba byla totiž v roce 1998 nakonec přerušena, protože by park zasahoval do hodnotné zemědělské půdy. Park nyní zeje prázdnotou.

  1. Land of Oz – Severní Karolína

Tento zábavní park byl otevřený pouhých deset let, protože shořel, a nyní vypadá jak nějaký zchátralý hrad.

5 důvodů, proč navštívit thajský ostrov Koh Phi Phi Don

Nejlepší místa, kam vycestovat v lednu

Témata: