Otec Miley Cyrrus: Hannah Montana nám zničila život

matoush

Otec populární teenage hvězdy Miley Cyrrus promluvil v rozhovoru pro magazín GQ o tom, jak dceřina kariéra ovlivnila jeho život. Svěřil se, jak se producenti snažili narušovat rodinné vztahy, a přiznal se také, že mu dceřina kariéra přidělává vrásky na čele. Prostě něco, co nemohlo náš Šrumec v šoubizu nedojmout.

"Bojím se o Miley," řekl v rozhovoru pro magazín GQ Billy Ray, hudebník a otec populární zpěvačky a herečky Miley Cyrus. "Má kolem sebe spoustu lidí, a to s sebou logicky nese velké riziko. Moc bych si přál ji ochránit, ale vím, že to nejde."

Miley Cyrus na obálce Vanity Fair v roce 2008Miley Cyrus je už sice docela velká holka (v listopadu jí bylo 18), nic to ale nemění na tom, že doby, kdy lumpárny prováděla akorát tak doma v pokojíku s kamarádkami, jsou pryč.

A my se panu Rayovi nedivíme; kdybychom měli nezletilou dceru, která se na titulku Vanity Fair nechá nafotit takřka nahoře bez, a pak jsme viděli video, na kterém kouří něco, co rozhodně nejsou "jenom" cigarety, asi bychom taky nebyli nadšení.
"Beru to jako fakt," řekl o těchto výstřelcích Ray. "To je, co by měl otec udělat."

Lituje tedy zpěvaččin otec, že vůbec kdy přivedl Miley na casting pro roli v seriálu Hannah Montana, který ji proslavil?
"Stydím se za to, ale ano. Kdyby to šlo, hned bych to vzal zpět. Nenávidím Hannu Montanu, protože mi zničila rodinu a tím i život," řekl muž, jenž se po osmnácti letech manželství nedávno rozvedl s Mileynou matkou.

Miley Cyrus na večírku

Victoria Beckham bude možná oblékat Kate Middleton
Máme tu ale i veselejší zprávu. Bývalá členka skupiny Spice Girls Victoria Beckham možná dostane nový kšeftík. Podle serveru People o její módní kolekci projevila zájem nastávající manželka prince Williama Kate Middleton.

"Je to půvabná mladá žena, která módě rozumí a umí jí nosit," uvedla bývalá anorektička Victoria.
Je dobré vědět, že alespoň někdo podle této ženy, jež čeká s manželem-fotbalistou Davidem Beckhamem čtvrté dítě, dosahuje určitých kvalit.