Ozzy Osbourne vs. 50 Cent


Každý se jinde narodil, měl odlišný charakter rodičů, každý se věnuje naprosto odlišnému žánru hudby. Ve svém oboru jsou jedni z nejlepších. Jsou tak odlišní, ale jedno společné mají: kruté dětství, drogy a skvělou hudbu! Který je pro vás ten pravý?!

50 Cent, každý ho zná. Gangsta rapper, kterému se jen tak někdo nevyrovná. Nezaměnitelná image, nezaměnitelná hudba, nezaměnitelná osobnost.

Ozzy Osbourne! Když se vysloví tohle jméno všem se jistě vybaví kulaté lennonky, dlouhé černé vlasy a neobyčejný hlas.

Jenže co ještě se většině lidem, kteří se alespoň jednou z osobností zajímají vybaví? Jejich ne příliš hezké dětsví a opakované drogové aféry. 50 Cent měl prodej drog takřka v krvi. Jeho matka Sabrina byla jejich dealerkou což se jí zrovna nevyplatilo. I 50 Cent se rozhodl pro dráhu dealera, ke které se neustále vracel a rap mu byl skvělým odreagováním. Nakonec svůj talent prosadil a v současnosti je na trhu 5 jeho desek, kterých se dohromady prodalo přes 22 miliónů. S Ozzym je to podobné. V jeho 62 letech je zázrakem, že tento na kost profetovaný  propitý muž dokáže postavit na pódium a odzpívat 90 minut! Klobouk dolů.

Ale který z nich je pro vás ten pravý?? Který žánr z těch dvou je vám proti srsti a který naopak rádi posloucháte??

<object width=“480″ height=“385″><param name=“movie“ value=“http://www.youtube.com/v/JRbPWcLode0?fs=1&amp;hl=cs_CZ“></param><param name=“allowFullScreen“ value=“true“></param><param name=“allowscriptaccess“ value=“always“></param><embed src=“http://www.youtube.com/v/JRbPWcLode0?fs=1&amp;hl=cs_CZ“ type=“application/x-shockwave-flash“ allowscriptaccess=“always“ allowfullscreen=“true“ width=“480″ height=“385″></embed></object>

 

<object width=“640″ height=“385″><param name=“movie“ value=“http://www.youtube.com/v/5qm8PH4xAss?fs=1&amp;hl=cs_CZ“></param><param name=“allowFullScreen“ value=“true“></param><param name=“allowscriptaccess“ value=“always“></param><embed src=“http://www.youtube.com/v/5qm8PH4xAss?fs=1&amp;hl=cs_CZ“ type=“application/x-shockwave-flash“ allowscriptaccess=“always“ allowfullscreen=“true“ width=“640″ height=“385″></embed></object>

Témata:,