Paris Hilton chce bydlet na venkově. Vymění palmy a moře za krávy a zvonce?

Redakce

Jedna z nejbohatších mladých dam na světě Paris Hilton je až po uši zamilovaná do rakouského milionáře Thomase Grosse. Proto, aby mu byla vždy nablízku, je ochotna obětovat svoji milovanou Ameriku a přestěhovat se do Švýcarska. A ideálně by prý chtěla bydlet na venkově.

„Miluju na téhle zemi všechno. Lidí jsou tu moc milí, jídlo je skvělé a ta nádherná příroda! Zkrátka se chci stát Švýcarkou!“, rozplývala se dědička hotelového impéria v rozhovoru pro německý deník Blick. Blondýnka si nedávno pořídila krátkodobé vízum. Momentálně dělá vše pro to, aby urychlila proces pro získání dlouhodobějšího víza.

Milionářka to neměla v životě vůbec snadné. Často musela rozpoznávat, komu jde jen o peníze a komu o skutečnou lásku. Nebylo to vždy jednoznačné, a proto se většinou stýkala se zámožnými muži. Ve svých pětatřiceti letech by se už chtěla usadit. Zasnoubená již několikrát, tentokrát to ale vypadá velmi nadějně.

To, že by Paris Hilton mohla potenciálně opustit Spojené státy, potěšilo i některé z jejich odpůrců, jeden z nich jí mimochodem vzkazuje: „No konečně, tak šťastnou cestu a vezmi s sebou i Kim Kardashian!“.

Paris Hilton je dýdžejka. Moc jí to ale nejde

Kýč roku: Paris Hilton obsadila do klipu jednorožce a duhu