Paris Hilton nakupuje snubní prsten, pod 24 karátů nejde

matoush

Jenom dvě věci přinesou nášemu Šrumci v šoubizu dávku maximální radosti. Předsvatební přípravy a excesy Paris Hilton. Tentokrát se tyto dvě věci překvapivě spojily. Paris Hilton se totiž bude vdávat a přípravy jsou v plném proudu. A přesně, jak jsme čekali. Nejsou to přípravy jen tak obyčejné.

Dědička obřího hotelové impéria, rádoby zpěvačka, pařmenka a nedopatřením i pornoherečka Paris Hilton, zdá se, nalezla ideální protějšek. Poté, co nedávno Takhle to vypadá, když Paris Hilton nakupujeoslavila třicáté narozeniny, oznámila, že její partner, businessman Cy Waits, ji brzy požádá o ruku.

A podle anonymního zdroje magazínu People nabírají přípravy potřebné obrátky. Minulý pátek totiž měl pár navštívit luxusní newyorské klenotnictví Jacob & Co, aby zde vybral snubní prsteny. “Moc jim to spolu slušelo. Paris vtipkovala, že její prstem musí mít mimnimálně čtyřidvacet karátů.”

Ačkoli si zamilovaný páreček, který se dal dohromady minulé léto, snubní prstýnek nevybral, Paris s prázdnýma rukama neodešla. “Dostala nádherný prsten z bílého zlata ozdobený černými diamanty, který stál 25 tisíc dolarů,” uvedl zdroj.
Jestli si vybírala právě snubní prsten, to sama Paris nepotvrdila. "Hiltonovské kuloáry” však připouští, že toto byl dar ke 30. narozeninám.

My jsme rádi, že si našla někoho, kdo s ní vydrží déle než deset minut, a přejeme jí i dárky. Zároveň doufáme, že až se vdá, přestane se chovat jako rozmazlený fracek.

Britové chystají pivo pojmenované po Kate Middleton
A pokračujeme na svatební vlně. Nastávající manželka prince Williama Kate Middleteon se dočká nečekané pocty. V Británii bude celý měsíc před svatbou urozeného páru k dispozici pivo s názvem Kiss Me, Kate (Polib mě, Kate).
Pivo na počest pravděpodobné budoucí královny uvaří pivovar Castle Rock Brewery.

Témata: