Paris Hilton ukázala své soukromé letadlo

matoush

Říká se o ní, že nedokázala nic jiného než se dobře narodit. Dědička hotelového impéria Paris Hilton si však toto „málo“ umí náležitě užít. Právě teď podniká cestu kolem světa a běžné smrtelníky nechala do svého světa nahlédnout prostřednictvím fotek. Závidíte? My asi ani ne.

pollNa začátku musíme upozornit ty, kteří létají ekonomickou třídou a jejichž zavazadla se musí vejít do několikakilogramového limitu: následující fotky ve vás mohou vyvolat závist. Paris Hilton na svém Twitteru sdílí fotky ze své právě probíhající dovolené, při které plánuje obletět celý svět (zatím to ale podle twitterových zpráv vypadá, že "pouze" shoppuje v Paříži). Tak jako tak ale rozhodně necestuje nijak nalehko a na nepohodlí, na to si také nemůže stěžovat. Koukněte do fotogalerie.

Lady Gaga natočila kampaň pro Hello Kitty
Další výstřednice, zpěvačka Lady Gaga, se také vždycky oblékala tak nějak…podivně.
Teď se ale rozhodla, že bude chvíli na stejné vlně s postavičkou Hello Kitty; tahle slavná číča s mašlí na hlavě a ikonka všech holek, které neumí nebo nechtějí stárnout, totiž slaví 35. narozeniny a Lady Gaga jí k jubileu věnovala sérii reklamních fotek. Ovšem přiznejme si, kdyby to nebyla Gaga, jsou ty fotky dost ohavné.
Podívejte se
, jak fotila Lady Gaga kampaň pro Hello Kitty.

Témata: