Patří Tom Cruise mezi nejohavnější muže Hollywoodu? Hlasujte!

matoush

Mužské celebrity. Jsou slizké a přesto milované. Muži, ze kterých se jiným mužům dělá špatně, a jimž leží ženy u nohou. V Americe právě probíhá anketa o nejohavnější mužskou celebritu. A nominace jsou dost nečekané.

pollNa úvod tohoto textu Koule prohlašuje, že s výběrem adeptů v přehlídce The Creepiest Men of Hollywood, kterou vyhlásil americký bulvární guru Perez Hilton, se nijak neztotožňuje. Zařazeni totiž byli i muži, které svět až donedávna považoval za sexsymboly.
Mezi třicítkou slavných ohavů se totiž objevila i jména jako Tom Cruise, John Travolta anebo Gary Oldman. Na druhou stranu nutno přiznat, že se zde objevily i skutečně výstavní kousky (koukněte do galerie). Tak jako tak nás v Kouli mrzí, že v Hollywoodu neznají Bohuše Matuše a J. A. Náhlovského.

Každá miluje Justina Biebera
Lamač prepubertálních srdíček Justin Bieber oslavil fenomenální úspěch v rámci předávání letošních Video Music Awards. Sice ukořistil pouze jediné ocenění (Objev roku), ale celou noc se kolem něho hemžily ty největší hollywoodské krasavice. Fotografové ho zachytili v obležení Rihanny i Katy Perry. S přihlédnutím k faktu, že oznámil, že na turné vyjíždí s půvabnou sedmnáctkou Jasmine V. (to je ta, co mu dělá křoví v klipu k Baby), se ptáme: co na něm ty ženské vidí? Na druhou stranu, jak je vidět z následujícího videa, chlapci v jeho věku měli u dívek úspěch vždy.

http://www.youtube.com/watch?v=tCxJ_NcrXNY

Témata: