Paul Van Dyk se po těžkém zranění a rehabilitaci vrací na pódia. V únoru se chystá do Prahy!

Redakce

Kvůli poranění mozku se v podstatě znovu učil chodit a měl i obtíže s mluvením. Díky houževnatosti a bojovnosti se nakonec začal uzdravovat a pomalu se vrací na koncertní pódia.

Pražským fanouškům se po nehodě poprvé ukáže 25. února 2017. Hurá!

„Původně jsem měl na letošní rok připraveno mnoho novinek a chystal jsem se vydat nové album. Protože jsem ale teď ztratil hodně času, nic z toho se neuskuteční. Doufáme a plánujeme dokončení všeho toho v roce 2017. Pracuji teď sice méně, ale chci si být jistý, že to, co dělám, dělám opravdu na plno a na maximum,“ přiznal se nedávno v rozhovoru pro Billboard Paul Van Dyk.

„Poslední věc, kterou bych chtěl cítit, je být na jevišti a vnímat, že na to ještě nemám. Až začnu hrát, bude to opět na 100%. Budu hrát na méně akcích, protože se zkrátka ještě stále léčím a uzdravuji. Nemůžu se už dočkat, až to znovu nastane a já budu opět hrát. Věřím, že to pro mě bude velmi emoční a intenzivní zážitek. Opravdu se moc těším, až budu moct – hudebně – odměnit všechny ty lidi, kteří na mě mysleli a byli v té těžké době se mnou,“ dodal.

Rytmus v rozhovoru pro Koule.cz: Půjčil nám svoje zlaté brýle! VIDEO

Kendrick Lamar uvádí na trh své boty

Témata: