Perly talk show aneb S Madonnou o sexu, s Jacques o biomase


Kateřina Jacques tápala, co je to biomasa, Madonna sváděla moderátora a Michael Jackson konečně přiznal barvu. Tak probíhaly pravděpodobně tři nejznámější rozhovory v rámci věhlasných talk show. Celebrity se při návštěvách diskusních pořadů mnohdy zapotí. Naopak diváci se dozvědí o hostech něco, co by na sebe sami neprozradili.

Letos na jaře se v české talk show Uvolněte se, prosím totálně znemožnila poslankyně Strany zelených Kateřina Jacques. Nebyla schopná odpovědět na otázku, co je to biomasa. Jako členka politické strany, která staví svůj volební program na ekologii, by měla problematiku biomasy dobře znát. Moderátor diskusního pořadu Jan Kraus političce zatopil svým klasickým, nekompromisním způsobem. Přesto i po dlouhém vyptávání Jacques odpověděla pouze mlčením. Před několika dny Kraus obvinil Českou televizi, že nechce proslulý díl v rámci prázdninové série repríz opakovat. Sarkastický moderátor dokonce pohrozil odchodem z veřejnoprávní televize. „Začíná to na mě působit dojmem, jako kdyby někdo v České televizi začínal mít politické zájmy,“ řekl Kraus. Programové vedení ČT to ale rázně odmítá

Poslechněte si Kateřinu Jacques u Jana Krause

http://www.youtube.com/watch?v=lw_0UUQBYuE

Zajímavosti se ale dějí samozřejmě i v talk show mimo naši zemi. Legendárním dílem Noční show Davida Lettermanna byla v roce 1994 návštěva Madonny. Těsně před začátkem show utrousil moderátor jízlivou poznámku o milostném životě známé zpěvačky. Ta se mu to v následujícím rozhovoru rozhodla vrátit. Nechovala se zrovna vytříbeným způsobem – opakovaně používala slovo „fuck“, provokovala sexuálními narážkami a snažila se Lettermanna uvést do rozpaků. Nakonec do rozpaků uvedla i diváky. Show se stala nejcenzurovanějším americkým diskusním pořadem.

Podívejte se na Madonnu u Davida Lettermanna

http://www.youtube.com/watch?v=cRSP5ZUmxP8

Jackson přiznal barvu
Nejsledovanější americkou talk show uvádí jedna z nejvlivnějších a nejbohatších celebrit světa Oprah Winfrey. V roce 1993 se jí dostalo velké pocty: po čtrnácti letech života v ústraní jí ve svém sídle v Neverlandu poskytl exkluzivní rozhovor Michael Jackson. Oprah se nebála zeptat na všechny kontroverzní aspekty zpěvákova života, které v té době propírala média. ‚
Jackson poprvé uvedl důvod, proč jeho kůže změnila barvu. Popřel, že by změna byla cílená, podpořená léky nebo operacemi. Řekl, že se jedná o poruchu pigmentu, onemocnění známé jako vitiligo. Během rozhovoru Oprah položila více kontroverzních otázek, týkajících se plastických operací, Jacksonova dětství nebo vztahu k otci, který údajně zpěváka týral. Interview bylo jedním z nejsledovanějších pořadů a po jeho vysílání se rapidně zvýšil prodej Jacksonova alba Dangerous.

Poslechněte si, jak Jackson vysvětloval změnu barvy své pleti