Pět geniálních tipů, jak si doma udělat vlasy. Jako kdybyste byly u kadeřnice!

Redakce

Upravené vlasy jsou korunou krásy každé ženy. Není to však úplně snadné se o ně pořád starat. Zde je pět tipů od jedné bloggerky, díky kterým se vám podaří mít vlasy jako od kadeřnice.

  1. Objem díky připnutým vlasům během sušení

Jakmile vysušíte část vlasů, tak si vytvořte lokny pomocí prstů a připněte je sponkou. Použijte obyčejné sponky, které po vyfoukání sundáte. Jakmile připnete všechny části, tak je vysušte do sucha a potom zchlaďte studeným vzduchem. V závěru vlasy rozpusťte a přestříkejte lehkým lakem.

  1. Suchý šampon

Pomocí průsvitného prášku, který vetřete ke kořínkům hlavy, ji dokonale odmastíte a ještě dodáte vlasům objem. Obnova účesu, která vám nezabere ani pět minut!

  1. Nelíbí se vám tvar vlasů, který vyšel po foukání kartáčem? Zkuste žehličku!

Když si během foukání rovnáte vlasy kartáčem, výsledek nemusí být takový, jaký byste si přáli. V takovém případě sáhněte po žehličce a vlasy si upravte dle libosti.

  1. Co s ofinou?

Ofinu není lehké vyfoukat, ale pomoci vám může velký kulatý kartáč, který ji hezky vytvaruje. Samozřejmě nestačí, když na něj vlasy jen namotáte, ale musíte s ním i hýbat. Nejdříve se ujistěte, zda je ofina poslední mokrou částí na vaší hlavě a když ano, tak můžete začít. Vlasy na kartáč namotejte, nastavte si na fénu největší teplotu a točte a foukejte. Nakonec vlasy zchlaďte a povolte.

  1. Spěte s vlasy sepnutými nahoru

Pokud jste si foukali vlasy a chcete, aby byly krásné i druhý den, tak si je večer sepněte nahoru. Nepoužívejte však gumičku, ale nějaké sponečky, které vás nebudou tlačit a nechají vlasy lehce povolené. Když se ráno probudíte, budete překvapeni, jak vlasy skvěle vypadají.

Videonávod: Jak si vyrobit look mořské panny a hlavně – ty šupiny?!

Snímky ze zákulisí focení kalendáře