Pink za týden rozezní vyprodanou O2 arenu


Dvojnásobná držitelka ceny Grammy, zpěvačka Pink (30), se ve čtvrtek 19. listopadu vrací po třech letech do Prahy. Znovu zazpívá v O2 aréně ve Vysočanech, kde kromě osvědčených písní nabídne novinky z desky Funhouse. Další rozdíl oproti dvěma minulým českým show je v tom, že tentokrát Pink svůj koncert předem vyprodala.

"Růžová" rebelka s krásných chraplákem přijíždí do Prahy po třech letech v rámci Funhouse Tour 2009. Na rozdíl od  předchozích českých koncertů Pink je tento už několik dní před startem vyprodaný. Vstupenky v tuto chvíli seženete pouze u překupníků. Anebo se zkuste zeptat na internetu.

Muzice se věnuje od 14 let
Pink, vlastním jménem Alecia Moore, začala se skládáním už ve čtrnácti. Následně prošla kapelami Basic Instinkt a Choice. Protože se ale cítila na sólovou kariéru, kývla na nabídku producenta Daryla Simonse, který jí napsal první písničky. Debutové album Can’t Take Me Home z roku 2000 se stalo okamžitě platinové. S vlastním singlem přišla Pink ale až ke konci roku 2001. Skladba Get The Party Started se okamžitě stala celosvětovým hitem, násedovaly desky Missundaztood (2001), Try This (2003), I’m Not Dead (2006) a Funhouse (2008).

Úplně poprvé koncerovala Pink v Praze v létě roku 2003. Tehdy to byl jeden z prvních koncertů v právě otevřené Sazka areně (nyní O2 areně), přišlo na něj ale jen několik stovek lidí. Předskokanku tehdy dělala Gábina Partyšová, kterou lidé po prvních písničkách vypískali z pódia. Letos už je hala vyprodaná až po strop.

Podívejte se na populární písničku So What

http://www.youtube.com/watch?v=8ZNeBkhiL7g

Pink – Funhouse Tour 2009
Kde:
O2 arena, Praha – Vysočany
Kdy: 19. listopadu
Čas: 20.00
Vstup: vyprodáno

 

Témata:,