Plánujete mít kamaráda / kamarádku s výhodami? Měli byste dodržet těchto 8 pravidel

Redakce

Jste single a chybí vám sex? Rádi byste měli kamaráda / kamarádku, který / á s vámi bude pravidelně provozovat postelové hrátky? Pak byste měli dodržet těchto osm pravidel, aby všechno probíhalo bez problému. S radostí se do toho pusťte.

  1. Udělejte si mezi sebou jasno

Pokud jste oba kamarádi a nechcete, aby se to mezi vámi pokazilo tím, že spolu budete spát, řekněte si vše narovinu. Ujasněte si pravidla, která vám budou vyhovovat, například kdy a kde se budete scházet nebo co od sebe navzájem očekáváte. Do intimního vztahu s kamarádem byste měli vždy jít s jasnou vizí, nebo se může stát, že se tím pokazí vaše pevné přátelství.

  1. Otevřeně mluvte o tom, co se vám líbí

Máte v plánu spolu spát z toho důvodu, že si to chcete užít. Žádná láska tam nehraje roli. Neváhejte a řekněte kamarádovi / kamarádce, co se vám v sexu líbí. Postelové hrátky se díky vaší otevřenosti mohou vyvinout v nezapomenutelné zážitky. Navíc tím můžete nabrat spoustu nových zkušeností a váš život bude v tomhle období plný štěstí.

  1. City nechte stranou

Pokud plánujete být jen kamarádi s výhodami, city do toho netahejte. Všechno by se tím jen zkomplikovalo. Mohli byste být zklamaní tím, že váš postelový protějšek by se do vás nezabouchnul, a vy byste jen trpěli. Dohodněte se na tom, že budete spolu mít jen sex a žádnou lásku do postele tahat nebudete.

  1. Udržte váš vztah jen na sexuální úrovni

Vyvarujte se zamilování tím, že si nebudete psát milostné esemesky. Chat o sexu není problém. Nezvěte se však navzájem na rande. Někdy je těžké udržet city na uzdě, protože nejste robot, ale člověk, který se díky lásce narodil. Můžete se o eliminování věcí kromě sexu se svým kamarádem / kamarádkou alespoň pokusit. Bude tak méně hrozit, že se mezi vámi něco nepříjemného stane.  

  1. Utajte to před ostatními

Chápeme, že se chcete pochlubit svým kamarádům, s kým teď spíte, ale mohlo by vám to spíše uškodit. Mohly by o vás začít kolovat nepěkné věci, které vám zničí dobrou pověst. Povězte o tom jen člověku, kterému důvěřujete na sto procent. Se svým postelovým protějškem se dohodněte, že to nebudete ani jeden vytrubovat do světa. Bude to tak lepší pro vás oba.

  1. Nenechte se soudit od ostatních

Pokud se to přece jen někdo dozví a hnusně vás pomluví, snažte se to vypustit hlavy. Proč by měl být někdo souzen za to, že podléhá lidským pudům? Ten, co vás za vašimi zády pomluví, má taky chutě na sex. Nelamte si něčím takovým hlavu a raději si kamaráda / kamarádku s výhodami užívejte.

  1. Berte to jako hru

Jste přátelé, sex berte jako zábavnou hru. Dělejte si ze sebe legraci, zasmějte se. Neberte společný sex vůbec vážně. Uvědomte si, že si jen hrajete, jako jste si hráli třeba na písku, když jste byli malými dětmi. Momentálně jste dospělí a máte rádi jen trochu jiný druh zábavy. O nic nejde.

  1. Nezanedbávejte ochranu

A nakonec – nezapomeňte se chránit. Pohlavních nemocí je na světě velká spousta. Za svou nezodpovědnost byste mohli draze zaplatit.

Ženy, víte o nich? 8 věcí, které ovlivňují vaši vůni tam dole

Bacha na ně: Tyto dvě oblíbené sexuální praktiky vás můžou zmrzačit