Praha uvidí muzikál o Jacksonovi


Česká metropole zažije hudební událost. Do Kongresového centra totiž ve čtvrtek 2. dubna dorazí muzikál Thriller Live. Celá show je o životě bývalého krále světového popu Michaela Jacksona, kterého od léta čeká v Londýně padesát comebackových koncertů.

Thriller Live, to je několik tuctů zpěváků, tanečníků, gospelových sborů, fantastická choreografie a populární skladby od Michaela Jacksona a The Jackson 5. Show diváky přenese do temných míst Hollywoodu, kde lidi brutálně napadá skupina ďábelských zombies v čele se zlým Domem Sheldonem a  nenávistnou Diane. Poslední, kdo zůstal na živu, tedy Ben, Annie a Billie Jean, musí zachránit svět a obnovit mír na zemi. K tomu, aby zvítězili, potřebují pomoc od legendárního tvora. Tím není nikdo jiný než Michael Jackson. Oni však netuší, jestli je tvor skutečný, nebo jen mýtus.
Jméno muzikálu našlo inspiraci v desce Michaela Jacksona z roku 1982, které se po celém světě prodalo více než 100 milionů kusů. Sedm z deseti písní na albu vyšlo jako samostatný singl. (lbp)

Podívejte se, jak vypadal Thriller Live Live v rumunské Bukurešti

http://www.youtube.com/watch?v=MWq1uMJOA1Q

Thriller Live
Kde:
Kongresové centrum, Praha 4
Kdy: 2. dubna
Čas: 20:30
Vstup: 450 Kč, 600 Kč, 800 Kč, 1100 Kč, 1350 Kč přes Ticketpro, Ticketstream, Ticket-art a Ticketportal

 

Témata:,