Přehled: Co vás čeká v kinech na podzim

Redakce

Vzhledem k filmové nabídce a příznivému ekonomickému vývoji by pro kinaře rok 2016 měl být úspěšný i ve své druhé polovině. Důvěru diváků v českou tvorbu prověří například drama Zloději zelených koní, komedie Bezva ženská na krku a Manžel na hodinu, rodinný film Pohádky pro Emu a děti se mohou těšit na animované Lichožrouty či pokračování úspěšné pohádky Anděl Páně.

Zahraniční studia jim pak budou konkurovat animovanými filmy Tajný život mazlíčků, Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa, Trollové a Zpívej, sci-fi ságami Star Trek: Do neznáma a Rogue One: A Star Wars Story. Spisovatelka J.K. Rowling se vrací jako scenáristka filmu Fantastická zvířata a kde je najít.

Podle jiného knižního bestselleru Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné dětin atočil stejnojmenný film i kultovní tvůrce Tim Burton.S návštěvností kin určitě pozitivně zacloumají i filmové návraty oblíbených akčních i zamilovaných hrdinů: Jasona Bournea, Bridget Jones a Jacka Reachera. Konec roku pak bude patřit hrdinům z Assassin’s Creed a ambicióznímu historickému dramatu Spojenci od oscarového režiséra Roberta Zemeckise.

Tak to bude teda našlápnutí, co říkáte? My už se nemůžeme dočkat!

Žhavá videa, co musíte vidět: 5 nejlepších sváděcích filmových scén

5 sexy herců a jejich scény bez trička. Bude vám horko!

Témata: