Příběhy sériových vrahů speciál: Děti z pekla, které vraždily (nejen) své rodiče

Redakce

Jejich vrstevníci si hrají na pískovištích a zajímá je maximálně to, jestli se spolužákovi, co jim shodil penál z lavice, líbí nebo ne. Pod čupřinami a nevinnými výrazy některých sětí se ale skrývá ďábelské zlo, nad kterým se tají dech. Čtěte příběhy nejbrutálnějších dětských vrahů novodobé historie.

  • Dívka A
    Případ, který je znám jako Sasebský mord, otřásl na začátku milénia celým Japonskem. Dvanáctiletou Satomi Mitarai tu brutálně zavraždila její o rok mladší spolužačka, známá jen jako „dívka A“. Ta si na Satomi počkala během obědové pauzy v prázdné učebně. Tam ji omráčila, podřízla jí hrdlo a posléze jí uřezala obě ruce. Zakrvácená se vrátila do třídy. Kvůli nízkému věku byla dívka odsouzena ke čtyřem letům vězení a po procesu jí byl diagnostikován Aspergerův syndrom. A proč vlastně Satomi zavraždila? Dívky se totiž hádaly na sociálních sítích.
  • Jordan Brown
    Bylo mu jedenáct, když se rozhodl zastřelit otcovu těhotnou snoubenku a zabít tak ji i její nenarozené dítě. Jednoho dne vzal tátovu brokovnici a když nevlastní máma spala, střelil ji zezadu do hlavy. Jordan Brown byl roku 2013 jako mladistvý odsouzen k pobytu v nápravném zařízením, i když původně byl pro něj žádán nepodmíněný doživotní trest. Petici, aby byl chápán jako dospělý, podepsalo přes 4 tisíce lidí.
  • Jasmine Richardson
    Dvanáctiletá dívka a její o jedenáct let starší přítel Jeremy Steinke se v roce 2006 rozhodli zabít její rodiče a sestru. Ruchardsonovi totiž vztah dvou temných duší neschvalovali. Pár se poznal buď na punkovém koncertě, nebo na seznamce pro metalisty, emaře a satanisty VampireFreks.com. Jeremy si o sobě myslel, že je tři sta let starý vlkodlak. On byl odsouzen ke třem doživotním trestům, ona k deseti letům za mřížemi a je nejmladším kanadským občanem, který byl obviněn z vraždy prvního stupně.
  • Christian Fernandez
    Takový životní příběh by nevymyslel ani ten nejbrutálnější hollywoodský scenárista.Christian Fernandze se narodil dvanáctileté dívce, kterou znásilnil vlastní otec. Jeho babička byla těžce závislá na drogách, a tak chlapec i s nezletilou matkou brzy skončil na ulici. Odtamtud je dostal jistý Luis Galarraga-Blanco, což ale nebyla žádná výhra. Malého Christiana byl a dlouhé roky zneužíval. Když pak jednou přišel chlapec do školy s monoklem, všechno to prasklo a než aby Blanco čelil policii, zastřelil se. Nechal po sobě tři děti, Christianovy nevlastní sourozence. A právě jednoho z nich, dvouletého Davida, tehdy třináctiletý Christian zbil tak, že mu způsobil krvácení do mozku a smrt. V roce 2013 byl souzen jako dospělý a poslán za mříže až do roku 2019.

Příběhy sériových vrahů: Albert Fish zabil a snědl desetiletou dívku, jejím rodičům pak detailně popsal, jak chutnala

Příběhy sériových vrahů: Český kanibal Ladislav Hojer snědl prsa oběti s křenem a hořčicí