Příběhy sériových vrahů speciál: Zvrhlé sexuální návyky a libůstky nejslavnějších mordýřů

Redakce

Celý svět je zná pro jejich hrůzné zločiny. Jací ale byli v osobním životě? A co jim dělalo dobře v ložnici? Mrkněte na sexuální záliby nejslavnějších sériových vrahů světa.

  • Ted Bundy
    Jeho postava inspirovala Buffalo Billa v Mlčení jehňátek a je asi nejznámějším vrahem USA. Sex mohl mít pouze s mrtvolami, jinak ho nebyl fyzicky schopen.
  • Gary Ridgway
    Známý také jako vrah od Zelené řeky. Podobně jako Bundy byl nekrofil, nicméně pro Ridgwaye to byla záliba. Nabíral prostitutky a stopařky a v autě či u sebe doma je uškrtil, poté s nimi měl sex.
  • Jeffrey Dahmer
    Jeden z nejkrutějších sériových vrahů snil o tom, že si vytvoří zcela poslušnou sexuální zombie. Měl rád mladé a pohledné chlapce. Když je dostal do svého bytu, vyvrtal jim do hlavy vrtačkou tenkou díru a injekcí jim vpravoval kyselinu do mozku.
  • John Wayne Gacy
    Na tzv. vraždícím klaunovi se pravděpodobně podepsalo zneužívání v útlém věku. Muže, které si zval domů, znásilnil těsně předtím, než je zavraždil, za homosexuála se ale nepovažoval, byl dvakrát ženatý a měl dvě děti.
  • Henry Lee Lucas
    Vrah, který zavraždil vlastní matku, si liboval v násilném sexu s nezletilými děvčaty, ideálně ve věku od 13 do 16 let. Toulal se po venkově a důvěřivé holky lákal na smutný životní příběh, působivé historky z cest a laskavé jednání.
  • Ottis Elwood Toole
    Muž, který zabil šest lidí, trpěl lehkou mentální retardací. V dětství ho zneužívali členové a přátelé vlastní rodiny, včetně starší sestry a souseda. Už ve 12 letech si prý uvědomil, že je homosexuál, a začal si románek s chlapcem z města. Zneužívání mělo být trestem. Zároveň Toole prohlašoval, že jeho babička byla satanistka, což ho jistě také ovlivnilo. Své orientaci uzpůsoboval vše v životě a byl častým návštěvníkem gay barů.
  • Aileen Wuornos
    Ve filmu Zrůda byla Aileen vykreslena jako lesbička, v ženském náručí ale hledala spíš něhu, které se jí od mužských zákazníků nedostávalo. Ty, kteří k ní byli obzvláště brutální, posléze začala vraždit, této verze se alespoň vždy držela. Ve vězení přiznala, že po zastřelení svých obětí cítila sexuální vzrušení.
  • Dennis Rader
    Rader své oběti zabíjel v šesti krocích. Mučil je a dusil až na samý pokraj smrti, těsně před ní ale přestal. Nechal je probudit se, myslet si, že je po všem, a pak začalo trýznění nanovo. Když z nich pak skutečně vyprchával život, Rader nad nimi masturboval.
  • Richard Trenton Chase
    Aka Upír ze Sacramenta. Svým obětem pil krev a posléze je pojídal, předtím si s nimi ale užíval sexu.
  • Richard Ramirez
    Spíše než vrahem byl sériovým znásilňovačem. V noci se vloupával do rodinných domů, mladé dcery znásilňoval, holdoval především sodomii, poté omráčil tatínky a zneužíval matky. Nikdy neprojevil sebemenší lítost.

Příběhy sériových vrahů speciál: Životní story 3 zločinců, kteří inspirovali horor Wolf Creek

Příběhy sériových vrahů: Klaun zabiják John W. Gacy své oběti pohřbíval pod vlastním domem