Přijďte na výjimečný koncert, kde tváře Evropy 2 a hudební hvězdy pomáhají dětem

Redakce

Dobrých skutků není nikdy dost. A předvánoční čas k podání pomocné ruky přímo vybízí. I proto se moderátoři a lidé z rádia Evropy 2 rozhodli společně s hudebními hvězdami pomoci dětem, které neměly v životě tolik štěstí a bojují s nějakou závažnou nemocí.

Posluchači Evropy 2 přispívají na sbírkový účet 83297339/0800, variabilní symbol 2 a peníze postupně přibývají. Přidejte se a udělejte radost všem dětem, které potřebují naši pomoc a lásku.

Charitativní sbírka vyvrcholí výjimečným koncertem Evropa 2 srdcem, který připravujeme společně s hudebními hvězdami a obecně prospěšnou společností Život dětem. Koná se 12. 12. 2016 od 13 hodin na Piazzettě Národního divadla (dnes Náměstí Václava Havla) a vystoupí na něm například kapela Kryštof, Tomáš Klus, Ben Cristovao, Sebastian, Atmo Music, Paulie Garand, Lenny, Mikolas Josef, Skyline, Glowsticks a Holden, kteří zahrají unplugged verze svých největších hitů.

Naši moderátoři vám pak představí Vánoční hymnu Evropy 2 live! Určitě se přijďte podívat!

Vstup na akci je zdarma, ale na místě si budeš moc zakoupit speciální samolepky a placky a z toho výtěžku půjde právě na organizaci Život dětem. Můžete poslat i DMS (mezera) ZIVOTDETEM na číslo 87777.

SMS stojí 30 Kč, přitom Život dětem pro děti dostává 28,50 Kč a 1,50 má Fórum dárců pro operátory. Život těchto dětí s sebou nese spoustu bolesti a komplikací.

Přes velké strasti přitom nikdy neztratily naději a víru v lepší zítřky. Svým bojovným duchem a neuvěřitelným odhodláním jsou inspirací pro nás pro nás všechny.

Dovolte nám představit malé dětské hrdiny, kteří jsou plní optimismu a lásky. Jejich závažná onemocnění jim ale brání v plném rozletu a měnit tento svět k lepšímu.

My to ale společně můžeme změnit! Evropa 2 srdcem je charitativní projekt, díky němuž můžeš rozzářit všechny dětské tváře.
PODÍVEJTE SE NA MEDAILONKY JEDNOTLIVÝCH PŘÍBĚHŮ ZDE.

5 skvělých tanečních songů, na které se neprávem pozapomnělo

5 nejlepších písní Calvina Harrise

Témata:,