Přijďte si zabattlovat do Olomouce


Vlna pouličního tancování rozhýbe v sobotu 21. 3. město Olomouc! Tamní skupina Alyaschca crew je bezkonkurenčně nejproduktivnějším pořadatelem street dance battlů v České republice. Tentokrát přináší třetí pokračování populárního tanečního souboje Battle 4 dancers.

Olomoucký battle je unikátní v tom, že se do něj může z každé taneční skupiny přihlásit vždy jen jeden čtyřčlenný tým. Skupiny tedy vyšlou své nejsilnější tanečníky, což znamená, že vysoká úroveň tancování je předem zaručena. Battle 4 dancers bude mít tradičně formu all style battlu, tanečníci se tedy předvedou ve všech street dance stylech. Letošní ročník navíc doplní dancehall battle 2 vs 2 a break dance show. Taneční hudba bude čistě v rukou trojnásobného IDA šampiona DJ Lowa.

Podívejte se na oficiální video k Battle 4 dancers

V porotě zasednou špičkoví čeští tanečníci – Sabina (Dance 2XS), Tess (Beat Up) a Angelpop (Last Minute). Zájemci mohou navštívit workshopy s porotci, které proběhnou dopoledne před samotným battlem v olomouckém Domově dětí a mládeže. Po akci se rozeběhne afterparty.
Ať už se tedy chcete tanci naučit nebo se jen podívat na správnou taneční show, neváhejte přijít na street dance akci měsíce Battle 4 dancers!

Battle 4 dancers
Kde:
S-klub, Olomouc
Kdy: 21. března
Čas: 16:00
Vstup: 100 Kč

 

 

 

Témata: