Proč se plus size vloggerka obléká do oblečků Disney princezen?

Redakce

Loey Lane je vloggerka, která se rozhodla, že nebude sedět v koutě a mlčet. Postavila se proti všem stereotypům disneyovských princezen a splnila si svůj sen. Tahle dívka má kuráž. Stala se motivací pro mnoho dívek či žen, které trpí kily navíc. Pokud chcete být jako princezna od Disneyho, jednoduše jí buďte!

Třiadvacetiletá Loey Lane v říjnu 2015 zveřejnila na svém Youtube kanálu video ukázku s oblečením, které zakoupila v obchodech. Neukázala nic obyčejného. Tahle plus size vloggerka si pořídila oblečení ve stylu malé mořské víly. Proč? Byla to vždy její oblíbená postavička z pohádky od Disneyho. Splnila si svůj sen. Navíc se stala inspirací pro ostatní dívky, které se za svá kila navíc stydí a necítí se jako oblíbené princezny. Ve videu sama řekla: „Teď budu po zbytek svého života mořskou pannou.“

Možná vám to přijde absurdní, ale Loey má pravdu. Proč by se dívky, které trpí nadváhou, nemohly cítit jako princezny? Díky jejím názorům ji sleduje spousta lidí, pro které se stala velkou inspirací.

Malou mořskou vílu milovala odjakživa. Ve škole si napsala na lísteček, že by chtěla být jako ona. Jeden kluk to škrtl a napsal tam jméno Ursula, což je tlustá a zlá čarodějnice z již zmíněné pohádky.

„Tato zkušenost mi velmi ublížila, hlavně proto, že jsem byla jako dítě zranitelná. Všichni nemůžeme vypadat stejně. Proto si myslím, že je důležité, aby byla pro malé dívky i chlapce větší nabídka a rozmanitost. Každý nemůže být štíhlý,“ svěřila se Loey.

„Pokud toužíte být plus size princeznou, nesmíme se toho bát a jednoduše to udělejte. Až si ty šaty obléknete, věřte, že se jako princezny cítit budete,“ dodala.

Třpytivý make up na léto? Máme pro vás několik inspirací, jak na to

12 zaměstnání z minulosti, která byste nikdy dělat nechtěli. Záchodoví pomocníci měli plné ruce … práce!